Δάκρυα και αποδοκιμασίες για Λαβιλενί

O κορυφαίος επικοντιστής, Ρενό Λαβιλενί έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών απ' τους Βραζιλιάνους φιλάθλους την ώρα που παραλάμβανε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε σε λυγμούς, πιθανότητα εξαιτίας και της απώλειας του χρυσού. Δείτε τις PHOTOS.

Δάκρυα και αποδοκιμασίες για Λαβιλενί

Ο Βραζιλάνος Τιάγκο ντα Σίλβα έκανε την μεγάλη έκπληξη και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το μεγάλο φαβορί και κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ, Ρενό Λαβιλενί.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Γάλλος επικοντιστής έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών απ' τους φιλάθλους στις εξέδρες, οι οποίοι, όπως είναι λογικό, υποστήριζαν τον "δικό" τους, ντα Σίλβα. Η συγκεκριμένες αντιδράσεις εκνεύρισαν τον Λαβιλενί, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις και παρομοίασε το πλήθος με τους ναζί που το 1936 αποδοκίμαζαν τον Αμερικανό αθλητή, Τζέσι Όουενς.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/08) έγινε η απονομή των μεταλλίων, με τους Βραζιλιάνους να αποδοκιμάζουν ακόμη πιο έντονα τον Γάλλο πρωταθλητή, ο οποίος την ώρα που ανέβηκε στο βάθρο ξέσπασε σε λυγμούς, πιθανότατα εξαιτίας και της απώλειας του χρυσού μεταλλίου.

Μάλιστα, μετά το τέλος του τελετουργικού, ο ντα Σίλβα επισκέφθηκε μαζί με τον θρύλο του αθλήματος, Σεργκέι Μπούμπκα τον Λαβιλενί στα αποδυτήρια προκειμένου να τον παρηγορήσει.

Δείτε τις PHOTOS:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ατυχία και αποκλεισμός για Φιλιππίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK