Εκτός Ολυμπιακού χωριού η ομάδα μπάσκετ των Η.Π.Α.

Σε κρουαζιερόπλοιο θα μείνουν ο Ντουράντ και η παρέα του κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Εκτός Ολυμπιακού χωριού η ομάδα μπάσκετ των Η.Π.Α.

Οι αμερικανικές ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών δεν θα μείνουν στο Ολυμπιακό χωριό, όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά στο κρουαζιερόπλοιο "Silver Cloud".

Τα συνεχή προβλήματα, αλλά και τα ελλειπή μέτρα ασφάλειας, οδήγησαν τους επικεφαλής των δύο αποστολών στην απόφαση να διαμείνουν στο λιμάνι του Ρίο που βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό χωριό.

Ο Κρεγκ Μίλλερ, εκπρόσωπος της Εθνικής Ομάδας της Αμερικής δήλωσε σχετικά: «Δεν θα μείνουμε στο Ολυμπιακό χωριό γιατί δεν νιώθουμε πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστούμε για τη διοργάνωση. Οι παίκτες προέρχονται από μία μακρά επαγγελματική σεζόν και θέλουν να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τους φίλους και τις οικογένειες τους».

«Επιπλέον, αντιμετωπίζεις ένα ακόμη θέμα είτε μένεις στο ξενοδοχείο είτε μένεις στο Ολυμπιακό χωριό. Τα κρεβάτια δεν έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους με ύψος 2.13 ή περισσότερο. Οι παίκτες προσπαθούν να ανακαλύψουν τρόπους για να κοιμηθούν. Κάποιες φορές έχω δει περιπτώσεις που χρησιμοποιούν τις βαλίτσες ως προέκταση των κρεβατιών ώστε να ακουμπούν τα πόδια τους εκεί».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μπάσκετ των Η.Π.Α. ακολουθεί αυτή την τακτική, αφού κατά τη διάρκεια των Αγώνων της Αθήνας είχε καταλύσει στο "Queen Mary 2".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Πέντε μετάλλια θα κατακτήσει η Ελλάδα"
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ