Ένσταση για το μετάλλιο του Γιαννιώτη

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής που βρίσκονται στο Ρίο κατέθεσαν ένσταση για το μετάλλιο του Σπύρου Γιαννιώτη, ζητώντας να δοθούν δύο χρυσά μετάλλια. Πολύ λίγες οι πιθανότητες δικαίωσης.

Ένσταση για το μετάλλιο του Γιαννιώτη

Ο Σπύρος Γιαννιώτης πραγματοποίησε μία εκπληκτική κούρσα στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε το χρυσό μετάλλιο στο φώτο φίνις απ' τον Ολλανδό Φέρι Φίρτμαν.

Η διαφορά μεταξύ των δύο κολυμβητών ήταν απειροελάχιστη, με αποτέλεσμα τα μέλη της ελληνικής αποστολής μετά την απονομή να καταθέσουν ένσταση για απονομή δυο χρυσών μεταλλίων αφού οι δυο αθλητές είχαν ακριβώς τον ίδιο χρόνο.

Το σκεπτικό των ανθρώπων της αποστολής έχει να κάνει και με το δεδικασμένο που υπήρξε στην κολύμβηση και στα 100 μέτρα πεταλούδα όπου δόθηκαν τρία ασημένια μετάλλια.

Δύσκολα βέβαια θα βγει κάτι απ' αυτή την ένσταση όπως έλεγε και ο προπονητής του Γιαννιώτη, ο Νίκος Γέμελος, που τόνισε: "Δεν έχουμε τύχη, δύσκολα θα κερδηθεί αυτή η ένσταση" . Μάλιστα και ο Σπύρος Γιαννιώτης είχε τονίσει με δηλώσεις του: "Ο Ολλανδός κέρδισε δίκαια. Η δεύτερη θέση για μένα είναι σαν πρώτη. Νιώθω μέσα μου απίστευτη χαρά".

Δείτε σε VIDEO τον τερματισμό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Γιαννιώτης: "Αργυρός" στο μαραθώνιο ανοικτής θάλασσας
H απονομή του ασημένιου μεταλλίου στον Γιαννιώτη
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ: Οι συγκινητικές δηλώσεις του Γιαννιώτη
Το twitter υποκλίθηκε στον απίθανο Γιαννιώτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK