Έπεσε τέταρτος ο Κοκκαλάνης, ελπίζει σε μετάλλιο

Ο Βύρων Κοκκαλάνης έχασε μία θέση στη γενική κατάταξη των RS:X μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας, πέφτοντας τέταρτος. Τι έκαναν Σκαρλάτου και Μιτάκης.

Έπεσε τέταρτος ο Κοκκαλάνης, ελπίζει σε μετάλλιο

Η μάχη του Βύρωνα Κοκκαλάνη για ένα ολυμπιακό μετάλλιο στα RS:X συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Αν και ο Έλληνας ιστιοπλόος έπεσε τέταρτος στη γενική κατάταξη, διατηρεί επαφή με την πρώτη τριάδα και ελπίζει πως την τρίτη ημέρα θα μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Κοκκαλάνης είχε μια 13η θέση στην τέταρτη ιστιοδρομία και δύο πέμπτες στις επόμενες φτάνοντας τους 20 βαθμούς ποινής, με αποτέλεσμα να τον προσπεράσει ο Πολωνός Πιότρ Μίσκα που ήρθε 2ος, 2ος και 3ος αντίστοιχα. Ο βασικός αντίπαλός του για το βάθρο έχει 16 βαθμούς.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Γκέλυ Σκαρλάτου βρέθηκε 15η. Στη δεύτερη ημέρα είχε μια 12η, μία 17η και μία 15η θέση, χάνοντας έδαφος στη γενική, αφού έφτασε τους 67 βαθμούς ποινής.

Όσο για την προσπάθεια του Γιάννη Μιτάκη στα FINN, μετά τις πρώτες δύο ιστιοδρομίες είναι 18ος. Ήταν 12ος στην πρώτη και 24ος στη δεύτερη, συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς ποινής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK