Έχασε έδαφος ο Μιτάκης

Ο Γιάννης Μιτάκης είχε ένα... άσχημο Σάββατο στα FINN και η προσπάθειά του να μείνει κοντά στην πρώτη τριάδα δεν ήταν επιτυχής.

Έχασε έδαφος ο Μιτάκης

Μειώθηκαν οι πιθανότητες του Γιάννη Μιτάκη να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στα FINN της ιστιοπλοίας.

Με την 21η θέση στην 7η ιστιοδρομία ο Μιτάκης γκρέμισε ό,τι καλό είχε χτίσει τις προηγούμενες ημέρες και παρότι στην 8η κούρσα κατετάγη 9ος δεν μπόρεσε να σώσει την κατάσταση.

Με 71 βαθμούς ποινής είναι πλέον 11ος στη γενική κατάταξη, στο -24 από το βάθρο, και στις επόμενες δύο ιστιοδρομίες θα προσπαθήσει να είναι στη 10άδα για να τρέξει στη medal race.

Στην κατηγορία Nacra 17 Mixed, Σοφία Μπεκατώρου και Μιχάλης Πατενιώτης βρίσκονται στην 16η θέση. Το ελληνικό πλήρωμα έφερε το σκάφος του στη 15η και στη 14η θέση στις δύο ιστιοδρομίες του Σαββάτου και με 90 βαθμούς ποινής αυτό που θα επιδιώξει είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα