Γι' αυτό αποδοκιμάζουν οι Βραζιλιάνοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Υπάρχουν πέντε κατηγορίες ανθρώπων που δεν περνούν και πολύ καλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Γι' αυτό αποδοκιμάζουν οι Βραζιλιάνοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ένα από τα χαρακτηριστικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο είναι και το γεγονός πως το κοινό της Βραζιλίας δεν συγκαταλέγεται στα πιο... φιλόξενα. Τι εννοούμε;

Από την κολύμβηση μέχρι το μπάσκετ και από τη γυμναστική μέχρι το ποδόσφαιρο οι αθλητές που συμμετέχουν στη φετινούς Ολυμπιακούς έχουν δεχθεί το περισσότερο... κράξιμο από ποτέ. Όπως αναφέρει η "Independent" υπάρχουν πέντε συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων που δεν περνούν καλά στο Ρίο.

1. Οι Ρώσοι αθλητές

Οι Ρώσοι αθλητές (οι λίγοι που τους έχει επιτραπεί να συμμετέχουν στους Αγώνες) για τον λόγο που στην πλειοψηφία τους αποβλήθηκαν από τους Αγώνες, δηλαδή το σκάνδαλο ντόπινγκ.

2. Οι πολιτικοί

Στο... στόχαστρο των Βραζιλιάνων εκτός από τους αθλητές που έδωσαν το "παρών" στους Ολυμπιακούς Αγώνες βρίσκονται και οι πολιτικοί. Τρανό παράδειγμα η περίπτωση του προσωρινού προέδρου της Βραζιλίας, Μικέλ Τεμέρ, ο οποίος δεν πέρασε τις καλύτερες στιγμές του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή έναρξης.

3. Όποιος λέει κάτι για τα... κουνούπια

Η τερματοφύλακας της ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ ανέβασε στα social media φωτογραφία με τα εντομοαπωθητικά και τα προστατευτικά ενάντια στα κουνούπια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει, γεγονός που δεν άρεσε στους Βραζιλιάνους καθώς η χώρα τους παλεύει με το ξέσπασμα του ιού Ζήκα.

Για να... εκδικηθούν τη Σόλο μάλιστα, κάθε φορά που είχε επαφή με την μπάλα εκείνοι φώναζαν "Ζίκα!".

4. Οι κριτές

Ούτε οι κριτές περνούν πολύ καλά στο Ρίο. Στην περίπτωση του Ρώσου Αλεξέι Νέμοφ (παραδόξως συμπαθή στο βραζιλιάνικο κοινό) μάλιστα, το κοινό αποδοκίμαζε τους κριτές για τη χαμηλή βαθμολογία που του έδωσαν για περισσότερο από επτά λεπτά. Συνεχόμενα.

5. Τα φαβορί

Οι Βραζιλιάνοι αγαπούν τα αουτσάιντερ. Γι' αυτό και στην αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ της Κροατίας με την αντίστοιχη της Ισπανίας το κοινό αποδοκίμαζε έντονα τη "φούρια ρόχα", ενώ φώναζε υπέρ των Κροατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σαρώνει τις ΗΠΑ στα μετάλλια
Έτρεξαν μόνες και βγήκαν πρώτες οι 4Χ100 των ΗΠΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK