Η ΔΟΕ δεν αποκλείει τη Ρωσία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ανατροπή στην υπόθεση της συμμετοχής της Ρωσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς η εκτελεστική επιτροπή της ΔΟΕ αποφάσισε να... πετάξει το μπαλάκι στις Ομοσπονδίες. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η ΔΟΕ δεν αποκλείει τη Ρωσία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η εκτελεστική επιτροπή της ΔΟΕ συνεδρίασε την Κυριακή (24/7) για την υπόθεση της συμμετοχής της Ρωσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο που ξεκινούν σε μερικές ημέρες λόγω του γνωστού σκανδάλου ντόπινγκ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αποφασίστηκε να μην αποκλειστεί εξολοκλήρου η αποστολή της Ρωσίας, ενώ το... μπαλάκι βρίσκεται πλέον στα χέρια των Παγκόσμιων Ομοσπονδιών. Πιο συγκεκριμένα, η ΔΟΕ αφήνει στην ευχέρεια της εκάστοτε ομοσπονδίας - βάσει αθλήματος - να κρίνει αν χρειάζεται η τιμωρία των συμμετεχόντων, όπως έκανε η IAAF με τους αθλητές του στίβου.

Αυτό που μένει πλέον να δούμε είναι αν οι ομοσπονδίες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της IAAF ή αν θα κάνουν τα στραβά μάτια και θα δώσουν το "πράσινο φως" για την παρουσία των Ρώσων αθλητών στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Αποκλείονται όλοι οι Ρώσοι αθλητές"
Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα