Η Παπαχρήστου απαντά στους επικριτές της

Με μήνυμά της στο instagram, η Βούλα Παπαχρήστου θέλησε να ευχαριστήσει όσους στήριξαν την προσπάθειά της στους Ολυμπιακούς του Ρίο και απάντησε στους επικριτές της.

Η Παπαχρήστου απαντά στους επικριτές της

Με καλύτερο άλμα στα 14.26 μέτρα η Βούλα Παπαχρήστου κατέκτησε την 8η θέση στον τελικό του τριπλούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/8).

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της παρουσία της στη Βραζιλία, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με μήνυμά της στο instagram ευχαρίστησε όσους τη στήριξαν και απάντησε στους επικριτές της.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους (και είστε πάρα πολλοί( για την αγάπη σας που με βοήθησε να έχω μια εξαιρετική χρονιά, δύο μετάλλια στο παγκόσμιο κλειστού και τους πανευρωπαϊκούς, τελικός και 8η θέση στην Ολυμπιάδα. Αγωνίζομαι για την Ελλάδα, για την οικογένειά μου, για όσους αγαπώ και με αγαπούν. Συνεχίζουμε για ακόμα καλύτερα και με περισσότερη πίστη.

Υ.Γ. Για τους λίγους που είτε προσπαθούν να καπηλευτούν την προσπάθειά μου, είτε μου επιτίθενται για μια κακή στιγμή πριν χρόνια μην περιμένετε σχόλια. Απαντώ με τη στάση μου, με τη ζωή μου, με την προσπάθειά μου μέσα και έξω από τα στάδια", έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στην 8η θέση η Παπαχρήστου

News 24/7

24MEDIA NETWORK