Η Βραζιλιάνα αποκάλυψε τις επιδόσεις του Μπολτ στο σεξ!

Η Βραζιλιάνα φοιτήτρια, Τζέιντι Ντουάρτε προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την βραδιά πάθους που πέρασε με τον Γουσέιν Μπολτ. Διαβάστε τι ανέφερε για τις επιδόσεις του χρυσού Ολυμπιονίκη στο σεξ, αλλά και για τα χρήματα που της προσέφερε στο τέλος της βραδιάς.

Η Βραζιλιάνα αποκάλυψε τις επιδόσεις του Μπολτ στο σεξ!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας απ' την "περιπετειώδη" βραδιά του Γιουσέιν Μπολτ με την 20χρονη φοιτήτρια, Τζέιντι Ντουάρτε. Η Βραζιλιάνα που πέρασε μία βραδιά πάθους με τον -εννιά φορές- χρυσό Ολυμπιονίκη παραχώρησε συνέντευξη στην " Daily Mail" και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η Ντούαρτε τόνισε πως οι επιδόσεις του Μπολτ στο κρεβάτι θυμίζουν περισσότερο μαραθωνοδρόμο παρά... σπρίντερ, αφού το σεξ διήρκεσε περισσότερο από 2(!) ώρες. Ο Τζαμαϊκανός πρωταθλητής προκειμένου να την πείσει να έχουν ερωτική επαφή της έδειξε τους κοιλιακούς της, ενώ προσπάθησε να την φλερτάρει μέσω... Google Translate. Οι δύο τους είχαν μία έντονη ερωτική βραδιά, υπό τους ήχους του τραγουδιού "Work" της Ριάνα.

"Εμφανίστηκε μπροστά μας, έβγαλε την μπλούζα του και μας έδειξε τους κοιλιακούς του. Δεν είχα δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Ένιωσα τρομερά. Οι μύες του ήταν σκληροί σαν πέτρα. Όμως, επικεντρώθηκα τόσο πολύ στο σώμα του που δεν συνειδητοποίησα πως πρόκειται για τον Γουσέιν Μπολτ", σχολίασε για την αρχή της βραδιάς και συνέχισε:

"Καθώς περίμενα να πληρώσω, ήρθε ο άνθρωπος της ασφάλειάς του και μου είπε: 'Γιατί δεν τον ακολουθείς; Είναι ο Γουσέιν Μπολτ. Βγήκα απ' το κλαμπ και περίμενα το ταξί όταν τον είδα να μου χαμογελάει και να μου κάνει την χαρακτηριστική κίνηση του κεραυνού. Τότε, κατάλαβα πως ήταν η στιγμή να ενδώσω. Με έβαλε μέσα στο ταξί και μου έδωσε ένα φανταστικό φιλί".

Παρ' όλα αυτά, η Ντουάρτε αισθάνεται θιγμένη απ' τη συμπεριφορά του Μπολτ. "Πραγματικά θεώρησα πως είχαμε κάτι μεταξύ μας. Όμως, άμεσα κατάλαβα πως αλλάζει γυναίκες πιο γρήγορα κι απ' ότι κατακτά χρυσά μετάλλια", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο τι συνέβη στο κρεβάτι η νεαρή Βραζιλιάνα ήταν πολύ γλαφυρή στην περιγραφή της: "Ήταν πολύ παθιασμένο ό,τι συνέβη. Καταβροχθίζαμε ο ένας τον άλλο. Έχει το κορμί ενός πρωταθλητή αλλά το υπόλοιπο κορμί του είναι κανονικό. Περίμενα ότι θα ήταν γρήγορος αλλά έκανα το πιο αργό σεξ της ζωής μου. Κάναμε σεξ για 40 λεπτά, μετά ξεκουράστηκε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια κάναμε ξανά σεξ. Ήταν γρήγορος στην ανάκαμψή του αλλά δεν κάναμε σεξ για τρίτη φορά".

Η βραδιά, σύμφωνα με την Ντουάρτε, τελείωσε στις περίπου 9 το πρωί με τον Μπολτ να της δίνει 100 ευρώ για να πάρει ταξί.

Δείτε PHOTOS απ' την "καυτή" βραδιά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτό είναι το τρίτο κορίτσι του Μπολτ!

Η Βραζιλιάνα που ξεμυάλισε τον Μπολτ μίλησε για τις επίμαχες φωτογραφίες

ΑΠΙΣΤΙΑ: Βραζιλιάνα με τον Μπολτ στο κρεβάτι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK