Ηλιάδης: "Οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες της καριέρας μου"

Ο Ηλίας Ηλιάδης, ύστερα από τον οδυνηρό αποκλεισμό στη φάση των "32" του τζούντο, ανακοίνωσε πως αυτοί ήταν οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες της καριέρας του.

Τα όνειρα της Ελλάδας για κατάκτηση ακόμη ενός μεταλλίου, αυτή τη φορά στο τζούντο, εξανεμίστηκαν, καθώς ο Ηλίας Ηλιάδης γνώρισε αποκλεισμό-σοκ στη φάση των "32" της κατηγορίας των -90 κιλών στο τζούντο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την ολοκλήρωση του αγώνα μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου κι αποκάλυψε πως αυτοί ήταν οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες της καριέρας του.

"Αυτό είναι το τζούντο. Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Όλα είναι δυνατά σε Ολυμπιακούς αγώνες. Αυτοί ήταν οι τελευταίοι Ολυμπιακοί της καριέρας μου", ήταν το σχόλιό του.

Ο 32χρονος τζουντόκα έχει διαγράψει μία σημαντική καριέρα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, καθώς και το χάλκινο το 2012 στο Λονδίνο.

Δείτε το tweet:

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα