Ιωάννου: "Ο αγώνας της ζωής μου"

Ο Κυριάκος Ιωάννου, λίγο μετά την πρόκριση στον τελικό του άλματος εις ύψους, μίλησε στον "Sport24 Radio 103,3" και τόνισε πως ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι ο σημαντικότερος της ζωής του.

Ιωάννου: "Ο αγώνας της ζωής μου"

Ο Κύπριος πρωταθλητής, Κυριάκος Ιωάννου μίλησε στον " Sport24 Radio 103,3" και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Ρίο, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Γιάννη Λαμπίρη, μετά την πρόκρισή του στον τελικό του άλματος εις ύψος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τον αγώνα του: "Είχα πει από την αρχή ότι αυτός είναι ο αγώνας της ζωής μου. Μπορεί να έχω πάρει μέρος σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες, μπορεί να ήμουν στον τελικό του Λονδίνου, αλλά εκεί απλά πέρασα και δεν αγωνίστηκα. Τον ήθελα πάρα πολύ τον τελικό, νιώθω πολύ χαρούμενος και εύχομαι να προλάβω να είμαι καλύτερος στον αγώνα της Τρίτης.

Ο ημιτελικός έγινε πιο δύσκολος και από το γεγονός ότι υπήρχαν 44 αθλητές, 22 σε κάθε γκρουπ και το ένα άλμα του κάθε αθλητή απείχε από το επόμενο μισή ώρα. Η διοργάνωση γενικότερα με έχει απογοητεύει. Είναι η χειρότερη από τους τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες που έχω συμμετάσχει. Οι άνθρωποι εδώ έχουν πρόθεση να βοηθήσουν και να κάνουν κάτι καλό, αλλά είναι πίσω. Πάντως, αυτό δε με απασχολεί. Στον τελικό θα είναι 15 αθλητές και τα άλματα θα είναι πιο κοντά. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω μεγαλύτερη συγκέντρωση και θα βγει κάτι καλύτερο".

Για αυτούς που το στήριξαν: "Οι εποχές είναι πάρα πολύ δύσκολες και θέλω να ευχαριστήσω την Adidas και την Stoiximan.gr. Αυτοί οι δύο έκαναν πιο εύκολο το έργο μου και βοηθούν αρκετούς αθλητές που είναι στο Ρίο και μπορούν να διακριθούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αποκλείστηκε ο Μπανιώτης, προκρίθηκαν οι Ιωάννου και Χονδροκούκης

News 24/7

24MEDIA NETWORK