Κοντονής: "Οι καρδιές όλων των Ελλήνων χτυπούσαν για την Άννα"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της Άννας Κορακάκη για το χρυσό μετάλλιο και τη συνεχάρη δημόσια για την τεράστια επιτυχία της.

Κοντονής: "Οι καρδιές όλων των Ελλήνων χτυπούσαν για την Άννα"

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Άννα Κορακάκη στα 25μ. της σκοποβολής ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Η Άννα Κορακάκη με το σημερινό χρυσό μετάλλιο συνεχίζει να γράφει ιστορία. Και μάλιστα την πιο λαμπρή σελίδα του ελληνικού αθλητισμού. Το να πετύχει ένας αθλητής να κατακτήσει σε μία διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων δύο μετάλλια μέσα σε 48 ώρες, στην ηλικία των 20 ετών, είναι κάτι μοναδικό και συγκλονιστικό. Οι καρδιές όλων των Ελλήνων χτυπούσαν για την Άννα, για την επιτυχία της και για τη μεγάλη διάκριση που πέτυχε.

Συγχαρητήρια στην ίδια και στην οικογένειά της και ιδιαίτερα στον πατέρα της, που με τη βοήθειά τους έδωσαν όλα εκείνα τα περιθώρια στην Άννα να αναδειχθεί Ολυμπιονίκης και να σηκώσει έναν ολόκληρο λαό, τον ελληνικό, στα ουράνια. Θέλω επίσης να συγχαρώ τους αθλητές και τις αθλήτριες της κωπηλασίας, που σήμερα πέτυχαν με την εξαιρετική απόδοσή τους, την συμμετοχή τους στον τελικό των αγωνισμάτων τους. Οι ευχές όλων μας είναι μαζί τους".

Ο κ. Κοντονής παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών της κωπηλασίας, καθώς και την προσπάθεια της χρυσής Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη στον ημιτελικό και τον τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι βολές και οι πανηγυρισμοί της Κορακάκη για το χρυσό μετάλλιο!
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Άννα Κορακάκη
Τεράστια Άννα: Η Κορακάκη πήρε και το χρυσό

News 24/7

24MEDIA NETWORK