Λίμα: "Η μεγαλύτερη τιμή στη ζωή μου"

Ο τελευταίας λαμπαδηδρόμος της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, Βαντερλέι Κορντέιρο ντε Λίμα δήλωσε ευτυχισμένος για την τιμή να ανάψει το βωμό με την Ολυμπιακή Φλόγα.

Λίμα: "Η μεγαλύτερη τιμή στη ζωή μου"

Ο Βαντερλέι Κορντέιρο ντε Λίμα ήταν τελικά ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος στην Τελετή Έναρξης των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων Ρίο 2016. Ο μαραθωνοδρόμος, ο οποίος στην Αθήνα έχασε το χρυσό μετάλλιο από έναν θεατή που τον έσπρωξε, ήταν ο εκλεκτός της Ολυμπιακής επιτροπής της χώρας, μετά την άρνηση του Πελέ και της εμπλοκής με τους χορηγούς του.

Οι πληροφορίες έλεγαν μέχρι και λίγη ώρα πριν την έναρξη πως ο τενίστας, Γκουστάβο Κερτέν, θα είναι ο τελευταίο λαμπαδηδρόμος, όμως δεν συνέβη έτσι και ο Λίμα ήταν αυτός, που είχε την τιμή να ανάψει τον Ολυμπιακό βωμό.

Ο Βαντερλέι Λίμα, ο Μαραθωνοδρόμος που στην Αθήνα έχασε το χρυσό μετάλλιο όταν ένας Ιρλανδός θεατής μπήκε στην πορεία του και τον έσπρωξε εκτός δρόμου, ήταν εκείνος που άναψε το βωμό για την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων και δήλωσε ευτυχισμένος: "Είναι η μεγαλύτερη τιμή στη ζωή μου", δήλωσε, εμφανώς συγκινημένος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
H Ζιζέλ τράβηξε τα φώτα στην Τελετή Έναρξης
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ