Λιποθύμησε η Βλαχάκη στον τερματισμό του Μαραθωνίου

Η υπερπροσπάθεια λύγισε την Παναγιώτη Βλαχάκη τη στιγμή του τερματισμού στον Μαραθώνιο.

Λιποθύμησε η Βλαχάκη στον τερματισμό του Μαραθωνίου

Η Παναγιώτα Βλαχάκη ήταν μία από τρεις Ελληνίδες που άρχισαν και τερμάτισαν στον Ολυμπιακό Μαραθώνιο του Ρίο.

Η Ελληνίδα δρομέας τερμάτισε 118η σε χρόνο 2 ώρες, 59 λεπτά και 12 δεύτερα. Ήταν πάντως τέτοια η προσπάθεια που κατέβαλε προκειμένου να ολοκληρώσει τον αγώνα της που στον τερματισμό κατέρρευσε και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από ανθρώπους των αγώνων.

Τη στιγμή κατέγραψε και ανήρτησε η ηθοποιός Γιουλίκα Σκαφιδά, γνωστή από τη συμμετοχή της μεταξύ άλλων στις τηλεοπτικές σειρές "Το Νησί" και "Μαύρα Μεσάνυχτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έτρεξαν στο Μαραθώνιο τρεις Ελληνίδες
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ