Με πλαστές διαπιστεύσεις εννέα Αυστραλοί αθλητές

Αυστραλοί αθλητές επεδίωξαν να μπουν παράνομα σε αθλητικό γεγονός και συνελήφθησαν!

Με πλαστές διαπιστεύσεις εννέα Αυστραλοί αθλητές

Η προσπάθεια εννέα αθλητών από την Αυστραλία να παρακολουθήσουν τον ημιτελικό του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ μεταξύ των "καγκουρό" και της Σερβίας τούς έβαλε σε περιπέτειες.

Οι ελεγκτές στην είσοδο του κλειστού γηπέδου διαπίστωσαν πως οι διαπιστεύσεις που είχαν οι ήταν πλαστές και ενημέρωσαν τους αστυνομικούς προκειμένου να τους συλλάβουν.

Όλοι τους οδηγήθηκαν σε τμήμα της περιοχής και αφού κατέβαλαν εγγύηση 3.000 δολαρίων ο καθένας έλαβαν την άδεια να μεταβούν στο ολυμπιακό χωριό. Τα διαβατήριά τους πάντως κρατήθηκαν.

Πρόκειται για τους ποδηλάτες Ανκουντίνοφ και Χόσκινς, τον παίκτη του ράγκμπι Τζένκινς, τους τοξοβόλους Ποτς και Τάιακ, τις Αλντέρσι, Άλμπερτ και Στέφαν από την κωπηλασία, καθώς και τον παίκτη του χόκεϊ Όρτσαρντ.

Σύμφωνα με νόμο στη Βραζιλία η πλαστογραφία επίσημων εγγράφων επισύρει ποινή φυλάκισης. Αν πάντως ο κατηγορούμενος πληρώσει το αντίτιμο που προβλέπεται, αφήνεται ελεύθερος και το παράπτωμά του διαγράφεται μετά από δύο χρόνια, εφόσον δεν συλληφθεί άλλη φορά.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ