Ο "αιφνιδιασμός" δημοσιογράφου στον Φελπς και η αντίδραση μπροστά στο παιδί του

Ένας ρεπόρτερ "υποδέχθηκε" τον Μάικλ Φελπς στο αεροδρόμιο, αλλά αυτός δεν ήθελε να μιλήσει. Δείτε πως εξέφρασε την ενόχλησή του.

Ο "αιφνιδιασμός" δημοσιογράφου στον Φελπς και η αντίδραση μπροστά στο παιδί του

Η επιστροφή του Μάικλ Φελπς από το Ρίο ντε Τζανέιρο στις Ηνωμένες Πολιτίες δεν συνοδεύτηκε κόκκινα χαλιά, αγήματα και καμπάνες να χτυπούν χαρμόσυνα, παρά τα έξι μετάλλια στις αποσκευές του.

Ο κορυφαίος κολυμβητής όλων των εποχών και ο πιο επιτυχημένος αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων ταξίδεψε οικογενειακώς από τη Βραζιλία και "πέταξε" απευθείας για το Φίνιξ σκοπεύοντας να περάσει μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς μετά από γεμάτη ένταση περίοδο πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Προς έκπληξή του όμως ένας ρεπόρτερ τοπικού τηλεοπτικού δικτύου τον περίμενε στο αεροδρόμιο για να του αποσπάσει κάποια δήλωση. Τον πήρε στο κατόπι στην αίθουσα αφίξεων και σε ζωντανή μετάδοση με την εκπομπή άρχισε να του κάνει επίμονες ερωτήσεις.

Ο Αμερικάνος υπεραθλητής έδειξε την ενόχλησή του, αλλά χειρίστηκε πολύ επαγγελματικά το όλο ζήτημα. Άψογα. Ούτε φωνές ούτε ακρότητες μπροστά στη σύντροφο και το παιδί του. Ζήτησε ευγενικά λίγο περισσότερο χώρο γι' αυτόν και την οικογένειά του φροντίζοντας με τον τρόπο του να καταστήσει σαφές ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για συνεντεύξεις.

Στο στούντιο αντιλήφθηκαν την άβολη στιγμή και πήραν το λόγο, δικαιολογώντας απόλυτα τον Φελπς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

Αργότερα ο Φελπς, εντελώς ήρεμος πια, ανήρτησε στο instagram μια οικογενειακή φωτογραφία. Την αρραβωνιαστικιά του, Νικόλ Τζόνσον, πρώην μοντέλο και Miss California, και τον μικρό Μπούμερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK