Ο Κοντονής στο Ρίο

Στο Ρίο βρίσκεται ο Σταύρος Κοντονής για να εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Κοντονής στο Ρίο

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής βρίσκεται από την Τρίτη το πρωί στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών.

Τον κ. Κοντονή υποδέχθηκαν στο αεροδόμιο "Γκαλεάο Γιομπίμ" ο Πρέσβης της χώρας μας στην Βραζιλία κ. Κυριάκος Αμοιρίδης, ο αρχηγός της Ολυμπιακής ομάδας κ. Ισίδωρος Κούβελος και ο υπαρχηγός της αποστολής κ. Μανώλης Κολυμπάδης.

Ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί στη διάρκεια της ημέρας το Ολυμπιακό Χωριό, προκειμένου να συναντήσει τα μέλη της ελληνικής αποστολής που βρίσκονται ήδη στο Ρίο, να ενημερωθεί για τις συνθήκες διαβίωσης και προετοιμασίας και να τους ευχηθεί από κοντά "καλή επιτυχία" στην προσπάθειά τους.

Πέραν του αγωνιστικού προγράμματος, που θα παρακολουθήσει, ο κ. Κοντονής θα συναντηθεί και με τον βραζιλιάνο ομόλογό του κ. Λεονάρντο Πιτσιάνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK