Ο Λευτέρης Πετρούνιας έρχεται στον Sport24 Radio 103.3

O Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας είναι καλεσμένος στις 10 το πρωί της Τετάρτης (31/8) στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "το 10 το κακό" με τον Γιάννη Φιλέρη, όπου θα ανοίξει την καρδιά του και θα μιλήσει για όλους και για όλα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έρχεται στον Sport24 Radio 103.3

Ένας Χρυσός Ολυμπιονίκης θα περάσει τις πόρτες του Sport24 Radio 103.3 και θα ανοίξει την καρδιά του στους ακροατές.

Ο λόγος φυσικά για τον Λευτέρη Πετρούνια, τον μεγάλο πρωταγωνιστή των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016 που στο άθλημα τον κρίκων κατέκτησε την πρώτη θέση και έκανε την Ελλάδα υπερήφανη! 

Ο Έλληνας αθλητής, που υποστηρίζεται από τον Stoiximan.gr, είναι καλεσμένος στις 10 το πρωί της Τετάρτης (31/8) στον Sport24 Radio 103.3, στην εκπομπή "το 10 το κακό" με τον Γιάννη Φιλέρη και για δύο ώρες θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα. Δείτε φωτογραφίες και στείλτε του τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας.

Ο Sport24 Radio 103,3 παίζει δυνατά με τους μεγάλους πρωταγωνιστές και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας από αυτούς.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα