Ο Μαδούρο δίνει ένα σπίτι σε κάθε αθλητή που πήγε στο Ρίο

Η Βενεζουέλα δεν χορηγεί προνόμια, αλλά ένα σπίτι σε κάθε αθλητή που εκπροσώπησε τη χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Μαδούρο δίνει ένα σπίτι σε κάθε αθλητή που πήγε στο Ρίο

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη Βενεζουέλα ο Νικολάς Μαδούρο ανταμοίβει μ' ένα σπίτι καθέναν τους αθλητές που συμμετείχαν στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Κυβέρνηση της χώρας θεωρεί ότι με τον τρόπο αυτό λειτουργεί ισόνομα και δεν ξεχωρίζει εκείνους που πέτυχαν από εκείνους που απλώς ταξίδεψαν στο Ρίο χωρίς να καταφέρουν κάποια διάκριση.

Θεωρεί ότι άπαντες είναι νικητές, οφείλουν να τύχουν της ίδιας αποδοχής και να νιώσουν πως η χώρα τους αγαπά στον ίδιο βαθμό.

Τη Βενεζουέλα εκπροσώπησαν στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του Ρίο 87 αθλητές, 62 άνδρες και 25 γυναίκες.

Συνολικά κατακτήθηκαν τρία μετάλλια, ένα αργυρό από τη Γιουλιμάρ Ρόχας (φωτο) στο τριπλούν, και δύο χάλκινα από τον μποξέρ Φινόλ και την ποδηλάτρια Ερνάντες στα BMX.

Κατά τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης έχουν ήδη ξοδευτεί περισσότερα από 660 εκατ. δολάρια για την ανέγερση ενός εκατομμυρίου οικιών που παρέχονται δωρεάν στους πολίτες, ενώ δέσμευση του είναι να φτάσουν τα τρία εκατομμύρια μέχρι το 2019.

Φυσικά η αντιπολίτευση τον κατηγορεί για λαϊκισμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK