Ο σημαιοφόρος της Ναμίμπια συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση

Ακόμη μία υπόθεση με σεξουαλικό υπόβαθρο στο ολυμπιακό χωριό!

Ο σημαιοφόρος της Ναμίμπια συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση

Ο 22χρονος Τζούνιας Τζόνας, ο σημαιοφόρος της Ναμίμπια στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, συνελήφθη από την τοπική Αστυνομία μετά από καταγγελία που έκανε καμαριέρα για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η γυναίκα, ο Αφρικανός μποξέρ επιχείρησε να τη φιλήσει, ενώ όταν αντέδρασε της προσέφερε χρήματα προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά στο δωμάτιό του.

Η κοπέλα έφυγε τρέχοντας και κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Τζόνας, ο οποίος συνελήφθη αργότερα προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.

Εφόσον αποφασιστεί η κράτησή του, θα χάσει τον αγώνα της Πέμπτης στο ολυμπιακό τουρνουά της πυγμαχίας. Εξάλλου, ο Ποινικός Κώδικας έχει γίνει ιδιαίτερα αυστηρός σε τέτοια ζητήματα, τα οποία αντιμετωπίζονται ισότιμα με βιασμό.

Η Πρεσβεία της Ναμίμπια αρνήθηκε να τοποθετηθεί.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ