Ο σημαιοφόρος της Ναμίμπια συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση

Ακόμη μία υπόθεση με σεξουαλικό υπόβαθρο στο ολυμπιακό χωριό!

Ο σημαιοφόρος της Ναμίμπια συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση

Ο 22χρονος Τζούνιας Τζόνας, ο σημαιοφόρος της Ναμίμπια στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, συνελήφθη από την τοπική Αστυνομία μετά από καταγγελία που έκανε καμαριέρα για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η γυναίκα, ο Αφρικανός μποξέρ επιχείρησε να τη φιλήσει, ενώ όταν αντέδρασε της προσέφερε χρήματα προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά στο δωμάτιό του.

Η κοπέλα έφυγε τρέχοντας και κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Τζόνας, ο οποίος συνελήφθη αργότερα προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.

Εφόσον αποφασιστεί η κράτησή του, θα χάσει τον αγώνα της Πέμπτης στο ολυμπιακό τουρνουά της πυγμαχίας. Εξάλλου, ο Ποινικός Κώδικας έχει γίνει ιδιαίτερα αυστηρός σε τέτοια ζητήματα, τα οποία αντιμετωπίζονται ισότιμα με βιασμό.

Η Πρεσβεία της Ναμίμπια αρνήθηκε να τοποθετηθεί.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα