Οι απαγορευμένες για τους χορηγούς λέξεις στο Ρίο

H ΔΟΕ απαγορεύει στους μη συνεργαζόμενους με την ίδια χορηγούς ακόμα και να χρησιμοποιούν συγκεκριμένες λέξεις στα social media.

Οι απαγορευμένες για τους χορηγούς λέξεις στο Ρίο

Iδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις τους με χορηγούς τους, κυρίως τους μη συνεργαζόμενους με την ΔΟΕ, θα πρέπει να είναι κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο οι αθλητές.

Ακόμα και ένα tweet με το 2016 ή με τη λέξη "Ολυμπιακό" από εταιρία που δεν συνεργάζεται με τη ΔΟΕ θα μπορούσε να κοστίσει στον αθλητή ακόμα και την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Αλλωστε ο σχετικός κανόνας των Αγώνων είναι σαφής: "Ο αθλητής πρέπει να διακόπτει τη σχέση με τους μη αναγνωρισμένους χορηγούς μέχρι και τρεις ημέρες μετά το τέλος των Αγώνων".

Η αυστηρή στάση της ΔΟΕ πάντως έχει δημιουργήσει μία σχετική δυσαρέσκεια με δεδομένο ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή εξαντλεί την αυστηρότητά της σε θέμα χωρίς μεγάλη σημασία.

Μερικές από τις απαγορευμένες λέξεις

2016

Rio

Gold

Silver

Bronze

Medal

Summer

Games

Sponsors

Olympian

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ