Οι Παραολυμπιονίκες... αξίζουν λιγότερα από τους Ολυμπιονίκες

Μόλις το 1/5 των χρημάτων που παίρνουν οι Ολυμπιονίκες για κάθε μετάλλιό τους θα λάβουν οι Παραολυμπιονίκες από τις ΗΠΑ που θα συμμετέχουν στους Παραολυμπιακούς του Ρίο.

Οι Παραολυμπιονίκες... αξίζουν λιγότερα από τους Ολυμπιονίκες

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο ξεκινούν στις 7 Σεπτεμβρίου και λίγες ημέρες πριν το "cnn" αποκαλύπτει ενδιαφέροντα στοιχεία για τα χρήματα που θα λάβουν οι Παραολυμπιονίκες των ΗΠΑ για κάθε μετάλλιό τους.

Όπως αναφέρεται, κάθε βάθρο για έναν Παραολυμπιονίκη... αξίζει πέντε φορές λιγότερο από τη διάκριση ενός Ολυμπιονίκη. Συγκεκριμένα ένα χρυσό μετάλλιο αξίζει 25.000 δολάρια για τους αθλητές που πέτυχαν στην Ολυμπιάδα και 5.000 για εκείνους που συμμετέχουν στην Παραολυμπιάδα.

Η αντίστοιχη αξία των ασημένιων είναι 15.000 έναντι 3.000 και 10.000 έναντι 2.000 για τα χάλκινα μετάλλια. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς πως ένας αθλητής με ειδικές ανάγκες χρειάζεται περισσότερο ειδικό εξοπλισμό ανάλογα με την περίπτωση, ενώ είναι πιο δύσκολο να προσεγγίσει χορηγούς.

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά. Από το μηδέν οι διαδικασίες

Οριστικό τέλος στο νόμο Παππά έδωσε η πλειοψηφία της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. Πώς έφτασαν στη συγκεκριμένη απόφαση. Για "καθαρές λύσεις χωρίς αστερίσκους" έκαναν λόγο ανώτερες δικαστικές πηγές

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ