Πέρασε ο Τσάκωνας: Με Μπολτ στα ημιτελικά των 200μ.

Ο Λυκούργος Τσάκωνας έκανε την καλύτερη εφετινή επίδοσή του και εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά των 200μ.

Πέρασε ο Τσάκωνας: Με Μπολτ στα ημιτελικά των 200μ.

Ό,τι καλύτερο έκανε ο Λυκούργος Τσάκωνας στον πρώτο γύρο των 200μ., καταφέρνοντας να έχει μία θέση στην ημιτελική φάση.

Ο Έλληνας σπρίντερ έτρεξε στην α' σειρά και με 20.31, την καλύτερη επίδοσή του εφέτος στον ανοικτό, ήρθε τρίτος. Δεν κατάφερε δηλαδή να πάρει το απευθείας εισιτήριο. Παρόλα αυτά ο χρόνος του ήταν πολύ καλός για να τον αφήσει εκτός 24άδας και την Πέμπτη θα διεκδικήσει το καλύτερο απέναντι στους κορυφαίους του αγωνίσματος.

Ο Τσάκωνας προκρίθηκε με τη 19η επίδοση, τρέχοντας γρηγορότερα από τον Τζάστιν Γκάτλιν (20.42)!

Την κορυφαία επίδοση στον α' γύρο είχε ο τρίτος ολυμπιονίκης στα 100μ, ο Καναδός Ντε Γκράσε με 20.09. Ο Γιουσέιν Μπολτ είχε 20.28, χωρίς να πιέσει τον εαυτό του.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ