Πήρε στρυχνίνη για να ντοπαριστεί και έχασε το μετάλλιο!

Ο αρσιβαρίστας Ιζάτ Αρτικόφ ελέγχθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και μετά από απόφαση του CAS τού αφαιρέθηκε το χάλκινο μετάλλιο που είχε κερδίσει στο Ρίο.

Πήρε στρυχνίνη για να ντοπαριστεί και έχασε το μετάλλιο!

Ο Ιζάτ Αρτικόφ όχι μόνο παραβίασε τους κανόνες περί ντόπινγκ, αλλά έβαλε και σε κίνδυνο τη ζωή του.

Ο αρσιβαρίτσας από το Κιργιστάν ήρθε τρίτος στην κατηγορία των 69 κιλών, αλλά μετά την εξέταση του δείγματος που έδωσε ελέγχθηκε θετικός σε στρυχνίνη! Ένα δηλητήριο, το οποίο σε πολύ μικρές ποσότητες λειτουργεί ως διεγερτική ουσία.

Φυσικά αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

Ο Αρτικόφ σήκωσε 339 κιλά στο σύνολο κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο για τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τη θέση του στο βάθρο παίρνει ο Κολομβιανός Μοσκέρα-Λοσάνο που είχε στο σύνολο 338 κιλά.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα