Πρόταση της ΚΟΕ για κολυμβητήριο "Σπύρος Γιαννιώτης"

Με ανοιχτή επιστολή της στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, η ΚΟΕ ζητά να μετονομαστεί το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σε "Σπύρος Γιαννιώτης".

Πρόταση της ΚΟΕ για κολυμβητήριο "Σπύρος Γιαννιώτης"

Ένα 24ωρο μετά την τεράστια επιτυχία του Σπύρου Γιαννιώτη και το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, με ανοιχτή επιστολή της στον Σταύρο Κοντονή, ζητά να μετονομαστεί το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σε "Σπύρος Γιαννιώτης".

Μάλιστα, η ΚΟΕ φέρνει ως παράδειγμα την περίπτωση του Νίκου Γκάλη για να υποστηρίξει το αίτημά της.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ

"Κύριε υπουργέ,

Η ΚΟΕ σας προτείνει, ως ύψιστη τιμή στον μεγαλύτερο Έλληνα κολυμβητή όλων των εποχών και Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, να δώσετε στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού κέντρου της Αθήνας την επωνυμία "Σπύρος Γιαννιώτης", όπως ακριβώς πράξατε στην περίπτωση άλλου μεγάλου αθλητή της καλαθοσφαίρισης.

Η πρόταση και η θέση αυτή εκφράζει το ύψιστο ενδιαφέρον στον διαχρονικά διακεκριμένο πρωταθλητή της κολύμβησης από την οικεία ομοσπονδία του.

Από την ΚΟΕ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στοιχηματική εταιρεία πλήρωσε το χρυσό για Γιαννιώτη!
Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ