Πρόταση της ΚΟΕ για κολυμβητήριο "Σπύρος Γιαννιώτης"

Με ανοιχτή επιστολή της στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, η ΚΟΕ ζητά να μετονομαστεί το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σε "Σπύρος Γιαννιώτης".

Πρόταση της ΚΟΕ για κολυμβητήριο "Σπύρος Γιαννιώτης"

Ένα 24ωρο μετά την τεράστια επιτυχία του Σπύρου Γιαννιώτη και το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, με ανοιχτή επιστολή της στον Σταύρο Κοντονή, ζητά να μετονομαστεί το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σε "Σπύρος Γιαννιώτης".

Μάλιστα, η ΚΟΕ φέρνει ως παράδειγμα την περίπτωση του Νίκου Γκάλη για να υποστηρίξει το αίτημά της.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ

"Κύριε υπουργέ,

Η ΚΟΕ σας προτείνει, ως ύψιστη τιμή στον μεγαλύτερο Έλληνα κολυμβητή όλων των εποχών και Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, να δώσετε στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού κέντρου της Αθήνας την επωνυμία "Σπύρος Γιαννιώτης", όπως ακριβώς πράξατε στην περίπτωση άλλου μεγάλου αθλητή της καλαθοσφαίρισης.

Η πρόταση και η θέση αυτή εκφράζει το ύψιστο ενδιαφέρον στον διαχρονικά διακεκριμένο πρωταθλητή της κολύμβησης από την οικεία ομοσπονδία του.

Από την ΚΟΕ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στοιχηματική εταιρεία πλήρωσε το χρυσό για Γιαννιώτη!
Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα