Πρόωρος αποκλεισμός για τα κορίτσια του ανσάμπλ

Η πρόκριση στον τελικό του ανσάμπλ δεν ήταν εφικτή για τα κορίτσια της ρυθμικής γυμναστικής.

Πρόωρος αποκλεισμός για τα κορίτσια του ανσάμπλ

Τη 13η θέση κατέλαβαν στον προκριματικό των Ολυμπιακών Αγώνων τα κορίτσια του ανσάμπλ.

Η ελληνική πεντάδα αποτελούμενη από τις Αναγνωστοπούλου, Δόικα, Κοντογιάννη, Μεταλλίδου και Σαμαρά βαθμολογήθηκε με 30.416 και δεν κατάφερε να είναι στην πρώτη 8άδα που οδηγούσε στον τελικό.

Οι Ελληνίδες άρχισαν με τις πέντε κορδέλες και έλαβαν για το πρόγραμμά τους 15.000 βαθμούς. Στο δεύτερο σκέλος συνέχισαν με τις τρεις κορίνες και τα δύο στεφάνια παίρνοντας 15.416 βαθμούς για την προσπάθειά τους.

Η πρόκριση θα ήταν υπέρβαση για την Εθνική. Η τελευταία που προκρίθηκε ήταν η Ουκρανία με 33.816 βαθμούς και πρώτη η Ισπανία με 35.516.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ