Πρόωρος αποκλεισμός για τα κορίτσια του ανσάμπλ

Η πρόκριση στον τελικό του ανσάμπλ δεν ήταν εφικτή για τα κορίτσια της ρυθμικής γυμναστικής.

Πρόωρος αποκλεισμός για τα κορίτσια του ανσάμπλ

Τη 13η θέση κατέλαβαν στον προκριματικό των Ολυμπιακών Αγώνων τα κορίτσια του ανσάμπλ.

Η ελληνική πεντάδα αποτελούμενη από τις Αναγνωστοπούλου, Δόικα, Κοντογιάννη, Μεταλλίδου και Σαμαρά βαθμολογήθηκε με 30.416 και δεν κατάφερε να είναι στην πρώτη 8άδα που οδηγούσε στον τελικό.

Οι Ελληνίδες άρχισαν με τις πέντε κορδέλες και έλαβαν για το πρόγραμμά τους 15.000 βαθμούς. Στο δεύτερο σκέλος συνέχισαν με τις τρεις κορίνες και τα δύο στεφάνια παίρνοντας 15.416 βαθμούς για την προσπάθειά τους.

Η πρόκριση θα ήταν υπέρβαση για την Εθνική. Η τελευταία που προκρίθηκε ήταν η Ουκρανία με 33.816 βαθμούς και πρώτη η Ισπανία με 35.516.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα