Σε κώμα Βρετανίδα δημοσιογράφος στο Ρίο από ελονοσία

Βρετανίδα δημοσιογράφος που κάλυπτε στο Ρίο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προσβλήθηκε από ελονοσία και έπεσε σε κώμα, με τη ζωή της να διατρέχει μεγάλο κίνδυνο.

Σε κώμα Βρετανίδα δημοσιογράφος στο Ρίο από ελονοσία

Μεγάλη περιπέτεια για Βρετανίδα δημοσιογράφο  που κάλυπτε στο Ρίο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς προσβλήθηκε από ελονοσία και έπεσε σε κώμα.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 33χρονη Τσάρλι Γουέμπστερ που βρισκόταν στο Ρίο για να καλύψει τις προσπάθειες της βρετανικής ολυμπιακής ομάδας, προσβλήθηκε πριν από 10 ημέρες από ελονοσία και η κατάσταση της εξελίχθηκε πολύ άσχημα, καθώς πλέον βρίσκεται σε κώμα και υποστηρίζεται μηχανικά.

 

Η Γουέμπστερ αποτέλεσε μέλος της βρετανικής ομάδας που ταξίδεψε από τη Βρετανία στο Ρίο με ποδήλατα, καλύπτοντας 3.000 μίλια, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για την καταπολέμηση του καρκίνου.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα