Σφυρίζει στους Ολυμπιακούς του Ρίο ο Χριστοδούλου

Η Εθνική Ανδρών θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά ωστόσο το ελληνικό μπάσκετ θα έχει σίγουρη εκπροσώπηση με την παρουσία του Χρήστου Χριστοδούλου.

Σφυρίζει στους Ολυμπιακούς του Ρίο ο Χριστοδούλου

Το ελληνικό μπάσκετ θα έχει σίγουρη εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, μέσω της συμμετοχής του Χρήστου Χριστοδούλου. Ο Πατρινός διαιτητής επιβεβαίωσε την παρουσία του στη Βραζιλία, αρκετούς μήνες πριν την έναρξη της διοργάνωσης, με τη σχετική κλήση του από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ο 49χρονος ρέφερι του Συνδέσμου Αχαΐας-Ηλείας ορίστηκε από τη FIBA να είναι ανάμεσα στους "εκλεκτούς" που θα σφυρίξουν στους αγώνες του μπασκετικού τουρνουά του Ρίο Ντε Τζανέιρο κι έτσι θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του, μετά τις διοργανώσεις της Αθήνας και του Λονδίνου.

Ο Χρήστος Χριστοδούλου έχει σφυρίξει σε όλες τις μεγάλες εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις (τελικούς πρωταθλήματος και Κυπέλλου στην Ελλάδα, Μεσογειακούς Αγώνες, πέντε Ευρωμπάσκετ, δύο Μουντομπάσκετ, δύο Ολυμπιακούς Αγώνες, Final Four Eurocup, FIBA και Ευρωλίγκα, τελικό Διηπειρωτικού Κυπέλλου), με κορυφαίες στιγμές του την παρουσία του στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου (2012, ΗΠΑ-Ισπανία) και της Ευρωλίγκας στο Μιλάνο (2014, Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK