Σταμάτησαν την κούρσα για να βοηθήσει η μία την άλλη

Σε μία σπουδαία κίνηση που προκαλεί ρίγος και ενισχύει το Ολυμπιακό πνεύμα προχώρησαν δύο αθλήτριες κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης στα 5000 μέτρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Δείτε τις PHOTOS.

Σταμάτησαν την κούρσα για να βοηθήσει η μία την άλλη

Πρόκειται, δίχως αμφιβολία, για μία απ' τις συγκινητικότερες στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Κατά τη διάρκεια της προκριματικής κούρσας των 5000μ, η Νεοζηλανδή αθλήτρια Νίκι Χάμπλιν έχασε την ισορροπία της και έπεσε άτσαλα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να συμπαρασύρει και την αντίπαλό της, Άμπεϊ Ντ' Αγκοστίνο.

Η Χάμπλιν παρέμεινε πεσμένη, ενώ αντίθετα η Ντ' Αγκοστίνο σηκώθηκε, πήγε προς το μέρος της και τη βοήθησε να σηκωθεί προκειμένου να συνεχίσουν κανονικά τον αγώνα τους. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, και ενώ οι δύο αθλήτριες είχαν αρχίσει να τρέχουν και πάλι, η Ντ' Αγκοστίνο σταμάτησε, καθώς ένιωθε αφόρητους πόνους στον τραυματισμένο αστράγαλό της.

Αυτή τη φορά ήταν σειρά της Χάμπλιν να διακόψει την κούρσα της, πηγαίνοντας στο πλευρό της Αμερικανίδας και παροτρύνοντάς την να συνεχίσουν μέχρι τον τερματισμό. Έτσι κι έγινε. Οι δύο αθλήτριες τερμάτισαν μαζί, με την Ντ' Αγκοστίνο στη συνέχεια να αποχωρεί με αμαξίδιο εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δείτε τις PHOTOS:

 

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ