Σταμάτησαν την κούρσα για να βοηθήσει η μία την άλλη

Σε μία σπουδαία κίνηση που προκαλεί ρίγος και ενισχύει το Ολυμπιακό πνεύμα προχώρησαν δύο αθλήτριες κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης στα 5000 μέτρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Δείτε τις PHOTOS.

Σταμάτησαν την κούρσα για να βοηθήσει η μία την άλλη

Πρόκειται, δίχως αμφιβολία, για μία απ' τις συγκινητικότερες στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Κατά τη διάρκεια της προκριματικής κούρσας των 5000μ, η Νεοζηλανδή αθλήτρια Νίκι Χάμπλιν έχασε την ισορροπία της και έπεσε άτσαλα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να συμπαρασύρει και την αντίπαλό της, Άμπεϊ Ντ' Αγκοστίνο.

Η Χάμπλιν παρέμεινε πεσμένη, ενώ αντίθετα η Ντ' Αγκοστίνο σηκώθηκε, πήγε προς το μέρος της και τη βοήθησε να σηκωθεί προκειμένου να συνεχίσουν κανονικά τον αγώνα τους. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, και ενώ οι δύο αθλήτριες είχαν αρχίσει να τρέχουν και πάλι, η Ντ' Αγκοστίνο σταμάτησε, καθώς ένιωθε αφόρητους πόνους στον τραυματισμένο αστράγαλό της.

Αυτή τη φορά ήταν σειρά της Χάμπλιν να διακόψει την κούρσα της, πηγαίνοντας στο πλευρό της Αμερικανίδας και παροτρύνοντάς την να συνεχίσουν μέχρι τον τερματισμό. Έτσι κι έγινε. Οι δύο αθλήτριες τερμάτισαν μαζί, με την Ντ' Αγκοστίνο στη συνέχεια να αποχωρεί με αμαξίδιο εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δείτε τις PHOTOS:

News 24/7

24MEDIA NETWORK