Στεφανίδη: "Απίστευτο βράδυ, απίστευτη χρονιά"

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη ευχαρίστησε, μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook, για την στήριξη και την αγάπη και έδωσε... ραντεβού στην απονομή του μεταλλίου.

Στεφανίδη: "Απίστευτο βράδυ, απίστευτη χρονιά"

Η Κατερίνα Στεφανίδη πέτυχε το αδιανόητο για τον ελληνικό στίβο τα τελευταία χρόνια, κατέκτησε ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, χάρη σε μία πτήση στα 4,85μ. Το κατάφερε με τη δεύτερη προσπάθειά της, αλλά με χαρακτηριστική άνεση.

Λίγες ώρες αργότερα, η 26χρονη πρωταθλήτρια, με μήνυμα στην επίσημη σελίδα της στο facebook ευχαρίστησε για την στήριξη και την αγάπη, αποκάλυψε πως θα ξεκουραστεί κια έδωσε ραντεβού στην απονομή του μεταλλίου.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

Όπως φαντάζεστε την τελευταία βδομάδα δεν έχουμε κοιμηθεί καλά λόγω άγχους και ανυπομονησίας. Είναι λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στο Ρίο και πριν λίγο φτάσαμε στο δωμάτιο μας στο Ολυμπιακό χωριό. Για αυτόν το λόγο εγώ και ο άντρας μου αποφασίσαμε ότι αύριο (δηλαδή σήμερα) είναι καλύτερα να περάσουμε μια μέρα μαζί ήρεμοι και χωρίς συνεντεύξεις. Ήταν ένα απίστευτο βράδυ και μια απίστευτη χρονιά και σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και υποστήριξη σας. Θα επανέλθουμε στην πραγματικότητα αύριο μετά την απονομή η οποία είναι στις 8:15 το βράδυ ώρα Ρίου.

Δείτε το ποστ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χρυσή Ολυμπιονίκης η Κατερίνα Στεφανίδη!
Το "χρυσό" άλμα της Στεφανίδη
Οι πανηγυρισμοί και τα δάκρυα χαράς της Στεφανίδη
Απολαυστική Στεφανίδη: "Συγγνώμη που σας ξενύχτησα!"
Η Στεφανίδη ξενύχτησε και το twitter
Συγχαρητήρια του προέδρου της Δημοκρατίας στη Στεφανίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK