Στην 4η θέση συνεχίζουν τα ελληνικά πληρώματα σε Finn και 470

Ο Μιτάκης στα Finn και οι Μάντης και Καγιαλής στα 470 πραγματοποίησαν εξαιρετικές ιστιοδρομίες και βρίσκονται στην τέταρτη θέση της συνολικής κατάταξης στα αγωνίσματα τους.

Στην 4η θέση συνεχίζουν τα ελληνικά πληρώματα σε Finn και 470

Το ξεκίνημα του την πρώτη ημέρα δεν ήταν το αναμενόμενο ωστόσο η δεύτερη ήταν εντυπωσιακή και έσβησε σε μεγάλο βαθμό την κακή του αρχή. Ο Γιάννης Μιτάκης ήταν εντυπωσιακός στις δύο ιστιοδρομίες της Τετάρτης και κάλυψε σημαντικό μέρος από το χαμένο έδαφος στα Finn.

Στην τρίτη ιστιοδρομία και πρώτη της ημέρας ο Έλληνας ιστιοπλόος πήρε την 3η θέση με πρώτο τον Ζονατάν Λομπέρ και δεύτερος τον Βρετανός, Τζιλ Σκοτ με 2 β.π.

Στην τέταρτη ο Γιάννης Μιτάκης τα πήγε ακόμα καλύτερα αφού αυτή την φορά ήταν 2ος, με αποτέλεσμα να ανέβει στην 4η της γενικής κατάταξης με 17 βαθμούς ποινής αφού θα σβήσει τους 24 της δεύτερης ιστιοδρομίας. Στην κορυφή της γενικής κατάταξης με 23 β.π. (1ος στην 4η ιστιοδρομία) πέρασε ο Βρετανός, Τζιλ Σκοτ (23β.π.), με δεύτερο το Σλοβένο, Βασίλι Σμπόγκαρ (21β.π.) και τρίτο τον Τούρκο, Αλικάν Καϊνάρ με 31 βαθμούς ποινής.

Ακόμα απομένουν έξι ιστιοδρομίες πριν την κούρσα του μεταλλίου με τον Έλληνα πρωταθλητή να δείχνει πως είναι ικανός να ανέβει στο βάθρο.

Στην 4η θέση και στα 470

Η πρώτη μέρα στα 470 ανδρών φέρνει το ελληνικό πλήρωμα στην 4η θέση της γενικής κατάταξης. Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής πήραν την 3η θέση στην 2η ιστιοδρομία και μετά την 9η που έλαβαν στην 1η βρίσκονται 4οι στη γενική με 12 βαθμούς ποινής, όσους και το πλήρωμα της Νέας Ζηλανδίας (Σνόου-Χάνσεν/Γουίλκοξ) που κατέχουν προς το παρόν την 3η θέση.

Με 3 βαθμούς ποινής οι Κροάτες, Μάρενιτς και Φαντέλα βρίσκονται στην κορυφή κι ακολουθούν οι Ράιαν/Μπλέτσερ (Αυστραλία) με 9 βαθμούς ποινής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK