Τέταρτο το δίδυμο των Νικολαΐδου-Ασουμανάκη στον τελικό του σκιφ

Εκτός βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες έμειναν η Κατερίνα Νικολαΐδου και η Σοφία Ασουμακάκη. Το ελληνικό δίδυμο του σκιφ τερμάτισε στην τέταρτη θέση, χάνοντας έδαφος στο ξεκίνημα της κούρσας.

Τέταρτο το δίδυμο των Νικολαΐδου-Ασουμανάκη στον τελικό του σκιφ

Η Ελλάδα δεν πανηγύρισε το τρίτο μετάλλιό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, μετά τα δύο της Άννας Κορακάκη, παρόλα αυτά Κατερίνα Νικολαΐδου - Σοφίας Ασουμανάκη πέτυχαν μια μεγάλη διάκριση στον τελικό του διπλού σκιφ της κωπηλασίας τερματίζοντας στην τέταρτη θέση.

Το ελληνικό πλήρωμα, στην πρώτη παρουσία τους σε τέτοιου επιπέδου αγώνα, πλήρωσε την απειρία του. Έχασε έδαφος στο ξεκίνημα της κούρσας, με αποτέλεσμα μετά τα πρώτα 500 μέτρα να κυνηγάει υπερβάσεις. Ανέβασε ταχύτητα, πίεσε όσο μπορούσε, προσπέρασε δύο βάρκες, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γαλλίας, αλλά δεν πρόλαβε την τρίτη που θα έφερνε το χάλκινο και μια θέση στο βάθρο.

Οι Ελληνίδες τερμάτισαν σε 7:48.62.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Πολωνές Κοζλόφσκα-Μαντάι με 7:40.10, το αργυρό οι Βρετανίδες Θόρνλι-Γκρέιντζερ με 7:41.05 και το χάλκινο οι Λιθουανές Βισταρτάιτε-Βαλκιουκάιτε με 7:43.76. Υπήρχε δηλαδή μια διαφορά σχεδόν δευτερολέπτων.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ