Το "ευχαριστώ" της Κορακάκη στον Stoiximan

Τον μεγάλο χορηγό της, τη στοιχηματική εταιρία Stoiximan.gr που έκανε το έργο της στο Ρίο ακόμη ευκολότερο ευχαρίστησε η Άννα Κορακάκη.

Το "ευχαριστώ" της Κορακάκη στον Stoiximan

Ένα 24ωρο μετά το ξέσπασμά της για το γεγονός πως δεν προσκλήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, η Άννα Κορακάκη θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στον μεγάλο χορηγό της, τη στοιχηματική εταιρία Stoiximan.gr.

"Το επόμενό μου ευχαριστώ θέλω να απευθύνω στο μεγάλο χορηγό μου @stoiximan.gr που πίστεψε σε 'μένα και με στήριξε στην πιο επίπονη και απαιτητική χρονιά της αθλητικής μου πορείας, στο δρόμο μου για το Ρίο. Πέρα από την πολύτιμη χορηγία, ο επαγγελματισμός τους κάνει τη συνεργασία μας περισσότερο από ευχάριστη και το έργο μου ευκολότερο!

Ευχαριστώ επίσης τον χορηγό μου @protogenic_diet που ανέλαβε εξ'ολοκλήρου τη διατροφή μου και τα ημερήσια γεύματά μου πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες. Η ειδική διατροφή, βασισμένη στις ανάγκες του οργανισμού μου, με άλλαξε εξωτερικά, αλλά κυρίως εσωτερικά.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του συλλόγου μου Ωρίων Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Διαμαντή, του οποίου η στήριξη μετρά πολλά χρόνια και την εκτιμώ πολύ", ήταν το μήνυμά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κορακάκη: "Δεν προσκλήθηκα στο Προεδρικό Μέγαρο. Επέλεξαν να με ξεχάσουν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK