Βαζαίος: "Δύο χέρια, δύο πόδια έχει κι ο Φελπς"

Ο Έλληνας πρωταθλητής, Ανδρέας Βαζαίoς μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 για την προσπάθεια στα 200 μέτρια μικτής ατομικής, τους Φελπς και Λοχτ, ενώ αποκάλυψε τον επόμενο στόχο του.

Βαζαίος: "Δύο χέρια, δύο πόδια έχει κι ο Φελπς"

Ο κολυμβητής Ανδρέας Βαζαίος μίλησε στον " Sport24 Radio 103,3" και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Γιάννη Λαμπίρη, μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά του αγωνίσματός του, τα 200 μέτρα μικτή ατομική.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την κούρσα του: "Δεν είμαι ευχαριστημένος. Έκανα την προσπάθειά μου, αλλά δε μου βγήκε. Έτσι είναι η ζωή και ο αθλητισμός. Θα συνεχίσουμε. Στόχος ήταν να κάνω έναν καλύτερο χρόνο από αυτόν στο Πανευρωπαϊκό, δηλαδή κάτω από ένα λεπτό και 58 δευτερόλεπτα, που θα μου έδινε τη δυνατότητα να ελπίζω σε πρόκριση στον τελικό".

Για το γεγονός πως ήταν στη ίδια κούρσα με τους Φελπς και Λοχτ: "Έχω μάθει να κοιτάω μόνο το δικό μου αγώνα και δε βασίζομαι στο πόσο γρήγορα θα πάνε οι άλλοι. Και οι δύο είναι απλοί άνθρωποι με δύο… χέρια και δύο… πόδια. Δεν αλλάζει κάτι για μένα".

Για το αν κράτησε αναμνηστική φωτογραφία από τα πρώτα πενήντα μέτρα της κούρσας, όταν ήταν μπροστά από τους Φελπς και Λοχτ: "Όχι. Δεν έχει σημασία το πρώτο πενηντάρι. Δεν με νοιάζει. Τώρα τελείωσε ο αγώνας και μόλις γυρίσουμε στην Ελλάδα θα δούμε τι έφταιξε".

Για τους επόμενους στόχους του: "Τώρα μένει η σκυταλοδρομία 4Χ100 μικτή ομαδική, όπου και κολυμπάω την πεταλούδα. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Βέβαια, θα υποστηρίξω και τα άλλα παιδιά, όπως κάνω από την πρώτη ημέρα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους που με στήριξαν από την πρώτη ημέρα, την οικογένειά μου, τον προπονητή μου, Αλέξανδρο Νικολόπουλο και τον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Αργυρούπολης, καθώς χωρίς αυτούς δε θα ήμουν τίποτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εκτός τελικού ο Βαζαίος στα 200 μέτρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK