Χάνει τους χορηγούς του ο Λόχτι

Η συγγνώμη που ζήτησε ο Ράιαν Λόχτι για την "ανώριμη" όπως τη χαρακτήρισε συμπεριφορά του δεν ήταν αρκετή με αποτέλεσμα να... πληρώνει πια το τίμημα των πράξεών του.

Χάνει τους χορηγούς του ο Λόχτι

Ο Ράιαν Λόχτι ζήτησε συγγνώμη για την "ανώριμη" όπως τη χαρακτήρισε συμπεριφορά του σε βενζινάδικο της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, υποστηρίζοντας πως ήταν μεθυσμένος. ενώ απολογήθηκε και για την ιστορία ληστείας που "κατασκεύασε".

Παρά το γεγονός πως μετάνιωσε όμως, ο Ράιαν Λόχτι άρχισε να "πληρώνει" το τίμημα των πράξεών του, χάνοντας μερικούς από τους βασικούς χορηγούς του. Την αρχή έκανε η γνωστή εταιρία κολυμβητικών ειδών, Speedo, η οποία αποχαιρέτισε τον Αμερικανό δηλώνοντας αντίθετη με τη συμπεριφορά του, ενώ ακολούθησε και η "Ralph Lauren", η οποία δεν θέλησε να σχολιάσει την απόφασή της.

Από την πλευρά του, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας, δήλωσε για την Speedo: "Σέβομαι την απόφαση της Speedo και είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου προσέφερε η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι υπερήφανος για όλα όσα πετύχαμε μαζί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απίστευτη παραδοχή του Λόχτι: "Ήμουν μεθυσμένος"!
Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ