ΧΛΙΔΗ: Το "παλάτι" της Team USA είναι... κρουαζιερόπλοιο

Δείτε τις εντυπωσιακές PHOTOS απ' τους χλιδάτους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους του "Silver Cloud", στο οποίο διαμένει η Team USA κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

ΧΛΙΔΗ: Το "παλάτι" της Team USA είναι... κρουαζιερόπλοιο

H Team USA συνέχισε την παράδοση που την θέλει να μένει εκτός Ολυμπιακού Χώριου κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Η ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ επέλεξε γι' ακόμα μία φορά ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο με τρομερές ανέσεις αντί για τα καταλύματα του Ολυμπιακού Χωριού, τα οποία βρίσκονται, σε αρκετές περιπτώσεις, σε τραγική κατάσταση.

Οι παίκτες του Τζέρι Κολάντζελο έχουν καταλύσει στο "Silver Cloud", το οποίο κοστολογεί την κάθε βραδιά στα 1450 δολάρια και αποτελεί ένα από τα κορυφαία κρουαζιερόπλοια στον κόσμο. Βέβαια, η διαμονή δεν είναι... ρεζερβέ, αφού εκεί μένουν επίσης τα μέλη της Cisco, πολυεθνικής που χορηγεί την Team USA, καθώς κι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η εθνική ομάδα των ΗΠΑ διαλέγει κρουαζιερόπλοιο, αφού το ίδιο είχε συμβεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Βέβαια, τότε είχαν καταλύσει στο "Queen Mary 2".

Δείτε τους χλιδάτους εσωτερικούς κι εξωτερικού χώρους:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα... χρειάστηκαν κόντρα στους Σέρβους οι ΗΠΑ
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ