ΖΩΑΡΑ: "Πενταήμερη" στο Ρίο η Team USA!

Οι παίκτες της Team USA, όταν δεν αράζουν στο κρουαζιερόπλοιό τους, "συγκεντρώνονται" για τους αγώνες του ολυμπιακού τουρνουά. Πώς; Με beach volley και κοκτέιλ στην Κόπα Καμπάνα.

ΖΩΑΡΑ: "Πενταήμερη" στο Ρίο η Team USA!

H Team USA δεν έχει πάρει πολύ σοβαρά του Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό φαίνεται τόσο πάνω στο παρκέ, όπου τα περισσότερα ματς τα παίρνει δύσκολα, αλλά και από τη "ζωάρα" που κάνει στο Ρίο.

Οι παίκτες δεν κοιμούνται στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά σε κρουάζεριόπλοιο (οκ, αυτό δεν είναι επιλογή τους), παίζουν beach volley και πίνουν κοκτέιλ στην Κόπα Καμπάνα. Οι Αμερικανοί φίλαθλοι έχουν αρχίσει να μην εκτιμούν τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι αστέρες του ΝΒΑ τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε:

Μάλλον άρχισαν να παίζουν beach volley, επειδή ζήλεψαν από τις συμπατριώτισσες τους, αγώνα τον οποίων είχαν πάει να παρακολουθήσουν μία από τις προηγούμενες μέρες:

Και μερικές φωτογραφίες για το καλό:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΧΛΙΔΗ: Το "παλάτι" της Team USA είναι... κρουαζιερόπλοιο
Μνημόνιο 3 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ WIKILEAKS

Διέρρευσαν e-mail με Ομπάμα και Κλίντον να πιέζουν να υπογράψουμε μνημόνιο

Τι αποκαλύπτουν τα e-mails του επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον. Ποιες κινήσεις έγιναν από τις ΗΠΑ πριν ο Αλέξης Τσίπρας υπογράψει το τρίτο μνημόνιο το καλοκαίρι του 2015

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ