"Nτοπέ" η Τσερμοσάνσκαγια, χάνει το χρυσό η Ρωσία 8 χρόνια μετά!

Η Ρωσίδα σπρίντερ, Γουλίγια Τσερμοσάνσκαγια βρέθηκε θετική σε επανέλεγχο δείγματος του 2008, με συνέπεια η ομάδα σκυταλοδρομίας της Ρωσίας στα 4Χ100μ να χάνει το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου 8 χρόνια αργότερα.

"Nτοπέ" η Τσερμοσάνσκαγια, χάνει το χρυσό η Ρωσία 8 χρόνια μετά!

Τα σοβαρά κρούσματα ντόπινγκ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς για τη Ρωσία. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η σπρίντερ Γιούλια Τσερμοσάνσκαγια βρέθηκε θετική σε επανέλεγχο δείγματος που είχε δώσει στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008.

Γι' αυτό το λόγο η ΔΟΕ ζήτησε πίσω το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε η ρωσική ομάδα σκυταλοδρομίας στα 4Χ100μ στο Πεκίνο, στην οποία ήταν μέλος η Τσερμοσάνσκαγια, μαζί με τις Πολιάκοβα, Φεντόριβα και Γκούσκινα. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα το χρυσό μετάλλιο να καταλήξει στο Βέλγιο, με τη Νιγηρία να παίρνει το ασημένιο και τη Βραζιλία το χάλκινο.

Θυμίζουμε πως η αποστολή της Ρωσίας δεν συμμετέχει στο άθλημα του στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, πέρα απ' την Ντάρια Κλίσινα, αφού τελεί υπό τιμωρία απ' την IAAF, κατηγορούμενη για συστηματικό ντόπινγκ εν γνώσει των κρατικών αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Κλίσινα πέρασε στον τελικό του μήκους μέσω... CAS

News 24/7

24MEDIA NETWORK