Οχι από τον Ιμπάκα

O Σερζ Ιμπάκα επικαλέστηκε κούραση και προτίμησε να απέχει από το φετινό εγχείρημα της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι ο Πάου Γκασόλ θα λάβει κανονικά μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η ισπανική ομοσπονδία ανακοίνωση την απουσία του Σερζ Ιμπάκα.

Ο δυναμικός ψηλός είχε συνομιλίες όλες αυτές τις ημέρες με τον εκλέκτορα της "ρόχα" Σέρτζιο Σκαριόλο αλλά και με ιθύνοντες της ομοσπονδίας για το αν τελικά έπρεπε να παίξει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση όλες οι πλευρές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι θα είναι καλύτερα για τον παίκτη να ξεκουραστεί αυτό το καλοκαίρι και να επανέλθει το 2017.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη άνοιξε ο δρόμος της Εθνικής για τον Νίκολα Μίροτιτς, αφού έτσι και αλλιώς οι Ισπανοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο έναν νατουραλιζέ.

Στην απόφαση του παίκτη δεν αποκλείεται να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι τη βραδιά του ντραφτ δόθηκε με ανταλλαγή στους Ορλάντο Μάτζικ αλλάζοντας επαγγελματικό περιβάλλον.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα