Στην ολυμπιακή αποστολή η Σαράποβα

Η Μαρία Σαράποβα ενδέχεται να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρότι τελεί υπό τιμωρία για ντόπινγκ αυτήν τη στιγμή.

Στην ολυμπιακή αποστολή η Σαράποβα

Η Μαρία Σαράποβα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ρωσίας για το γυναικείο τένις στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, παρότι είναι τιμωρημένη για χρήση απαγορευμένης ουσίας.

"Συμπεριλάβαμε την Σαράποβα στην ομάδα η οποία πρέπει να ανακοινωθεί μέχρι τις 6 Ιουνίου. Το εάν θα αγωνιστεί ή όχι θα αποφασιστεί στο τέλος της πρώτης εβδομάδας του Ρολάν Γκαρός", δήλωσε το μέλος της ΔΟΕ και πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας τένις, Σαμίλ Ταρπίστσεβ, στο ειδησεογραφικό πρακτορείο "R-Sport".

Η κάτοχος πέντε grand slam βρέθηκε θετική στην ουσία μελδόνιο στο φετινό όπεν της Αυστραλίας, λίγες εβδομάδες μετά από την ένταξη της ουσίας στη "μαύρη" λίστα της WADA.

Η προσωρινή τιμωρία της, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ανακοινώθηκε στις 12 Μαρτίου, ωστόσο στις 13 Απριλίου, η WADA ανακοίνωσε ότι οι έλεγχοι πριν την 1η Μαρτίου του 2016 που έδειξαν παρουσία μικρότερη του ενός μικρογραμμαρίου της ουσίας δεν θα οδηγήσουν σε τιμωρία. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η ποσότητα που βρέθηκε στον οργανισμό της 29χρονης Ρωσίδας.

Μαζί με τη Σαράποβα, στην αποστολή βρίσκονται και οι Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και Ντάρια Κασάτκινα. Εάν η Σαράποβα δεν μπορεί να αγωνιστεί, τη θέση της θα πάρει η Εκατερίνα Μακάροβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΥΤΟΣ "έκλεψε" την καρδιά της Μαρίας Σαράποβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK