Στην εκπομπή "Νίκη στην Contra" στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 φιλοξενήθηκε το "χρυσό παιδί" της ελληνικής πάλης, Γιώργος Πηλίδης. Ο "Γιωρίκας" είναι μόλις 17 ετών και' χει κατορθώσει να γίνει διάσημος στην παγκόσμια μαχητική σκηνή, έχοντας κατακτήσει πολλαπλές διακρίσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη και κόσμο.

Λιποθύμησε, αλλά πήρε το χρυσό!

Τελ. ανανέωση : 15/08/16 10:30

Ο Ρομάν Βλασόφ λιποθύμησε προσωρινά μετά από λαβή αντιπάλου στην πάλη, αλλά πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει και να κατακτήσει στη συνέχεια το χρυσό μετάλλιο.

Στο Ρίο η Πρεβολαράκη

Τελ. ανανέωση : 23/04/16 11:26

Το μεγαλύτερο αστέρι της ελληνικής πάλης έλαμψε στην Μογγολία! Η Μαρία Πρεβολαράκη στο 1ο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

Με δύο χάλκινα μετάλλια ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του προολυμπιακού τουρνουά Πάλης της Ευρώπης, που διεξάγεται στην Σερβία. Στο βάθρο ανέβηκαν οι Σαμανίδης και Παπαβασιλείου.

H Μαρία Πρεβολαράκη και Νίκος Αρζουμανίδης δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της κατηγορίας τους στο Ευρωπαϊκό προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στη Σερβία, που έδινε και τις Ολυμπιακές προκρίσεις.

Ιανουάριος 1996: Ο δισεκατομμυριούχος Τζον Ντι Ποντ οδηγεί μέχρι το σπίτι επισκεπτών στη φάρμα του τη "Foxcatcher" και δολοφονεί εν ψυχρώ τον Ολυμπιονίκη της πάλης, Ντέιβ Σουλτζ. Διαβάστε την ιστορία μιας δολοφονίας, της οποίας τα κίνητρα παραμένουν μέχρι και σήμερα μυστήριο.

Χειρουργήθηκε η Πρεβολαράκη

Τελ. ανανέωση : 19/04/15 17:25

Σε χειρουργική επέμβαση στον αυχένα υποβλήθηκε η Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία θα μπει σύντομα σε πρόγραμμα φυσικοθεραπείας, μετεγχειρητικής αποκατάστασης και προοδευτικής επανένταξης στις αθλητικές δραστηριότητες

Η υπερπροσπάθεια που κατέβαλε η Μαρία Πρεβολαράκη, προκειμένου να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης γυναικών που διεξάγεται στην Τασκένδη, είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.