Πέντε γάμοι σε μια προετοιμασία

Πέντε γάμοι Ουκρανών παλαιστών με Βρετανίδες αθλήτριες έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην αγγλική ολυμπιακή ομάδα μόλις επτά μήνες πριν το μεγάλο ραντεβού του Λονδίνου.

Γραφείο συνοικεσίων “Το ταπί” . Κάπως έτσι θα μπορούσε να ονομαστεί το διεθνές προπονητικό κέντρο του Σάλφορντ μετά τους πέντε γάμους που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε Ουκρανούς πρωταθλητές και νεαρές αθλήτριες της πάλης από τη Βρετανία.

Περίπου 3.5 εκ λίρες ξόδεψαν οι Βρετανοί για την ανάπτυξη της πάλης ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου αλλά το μόνο που φαίνεται να κατάφεραν είναι να οδηγήσουν πέντε νέα ζευγάρια στην πόρτα της εκκλησίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βρετανική Ομοσπονδία της πάλης αποφάσισε να καλέσει Ουκρανούς πρωταθλητές στο υψηλών προδιαγραφών προπονητικό κέντρο του Σάλφορντ προκειμένου να βοηθήσουν τους Βρετανούς αθλητές της Εθνικής ομάδας  , άνδρες και γυναίκες, να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να ανεβάσουν το επίπεδό τους.

Μέσα σε λίγους μήνες όμως τέσσερις Ουκρανοί αθλητές βρέθηκαν παντρεμένοι με νεαρές αθλήτριες της πάλης , όπως και μια πρωταθλήτρια της Ουκρανίας με ένα Βρετανό πρωταθλητή.

Η εξέλιξη αυτή έκανε πολλούς να αναρωτηθούν εάν οι Ουκρανοί προσπάθησαν με την κίνησή τους αυτή να κερδίσουν το βρετανικό διαβατήριο πολύ πιο γρήγορα από τα δυο χρόνια που απαιτείται σε φυσιολογικές συνθήκες ενώ δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που τάχτηκαν εναντίον την συμμετοχής των Ουκρανών παλαιστών σε αγώνες στο μέλλον με τα χρώματα της Βρετανίας τονίζοντας ότι ένα τέτοιο πείραμα είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον αγγλικό αθλητισμό πριν από μερικά χρόνια. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα