Ανατολιωτάκης για πρόεδρος της Ερασιτεχνικής

Ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ καθώς θα αντικαταστήσει τον Αλέξη Αλεξίου.

Ανατολιωτάκης για πρόεδρος της Ερασιτεχνικής

Αλλαγές αναμένονται σε ότι αφορά τον καταρτισμό του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τον προεδρικό θώκο. Ο νυν πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου θα αντικατασταθεί από τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη.

Ο Αλεξίου θα παραμείνει στην πραγματικότητα του Σωματείου με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. και θα ασχολείται παράλληλα και με τις νομικές υποθέσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης διετέλεσε ξανά πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τη διετία 2006-2008, με το τέλος της θητείας του να έρχεται μετά την ήττα του στις εκλογές από τον Δημήτρη Χατζηχρήστο.

Στον συνδυασμό που είχε κατεβάσει στις εκλογές του 2006 στο κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας όταν και εκλέγηκε, το βαρύ του χαρτί ήταν η παρουσία του σημερινού προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη λόγω της φιλικής σχέσης του τελευταίου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK