Καμπάνια της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ κυκλοφόρησε την προωθητική καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας των τμημάτων ενόψει της νέας σεζόν.

Καμπάνια της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας

Οι άνθρωποι της "Ένωσης" έχουν ετοιμάσει μια οπτικοακουστική καμπάνια για να προωθήσουν τις κάρτες, με τις οποίες οι οπαδοί της ομάδας θα αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του σωματείου.

Η συγκεκριμένη καμπάνια θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού ενώ θα παίξει και στα μάτριξ του Ολυμπιακού Σταδίου στο φιλικό με τη Σεβίλλη. Μάλιστα εκείνη τη μέρα (ενδεχομένως και στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πλατανιά) οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ οργανώνουν το στήσιμο ενός περιπτέρου στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, από το οποίο θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι του συλλόγου την κάρτα τους.

Οι παραπάνω κινήσεις εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο της ενιαίας εικόνας της ΑΕΚ (για την οποία υπάρχει επιθυμία σε όλες τις παρυφές του Συλλόγου) ενώ στο μέλλον θα υπάρξουν κι άλλες καινοτομίες προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή αναζητείται τρόπος βελτίωσης της διαδικασίας της πληρωμής των συνδρομών από τα μέλη, ένα θέμα στο οποίο θα υπάρξουν νεότερα πολύ σύντομα.

Ιδού η καμπάνια:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ