Άφησε το μπάσκετ και έπιασε το... τένις ο Νοβίτσκι

Όχι δεν σταμάτησε το μπάσκετ ο Ντιρκ Νοβίτσκι, απλώς εκπαιδεύεται και σε άλλα σπορ, αφού φτάνει πλέον προς το τέλος της καριέρας του (VIDEO).

Άφησε το μπάσκετ και έπιασε το... τένις ο Νοβίτσκι

O Nτιρκ Νοβίτσκι ετοιμάζεται για την 20η του σεζόν στο ΝΒΑ και σιγά σιγά σκέφτεται την απόσυρση. Μάλλον όμως βρήκε τι θα κάνει μετά, αφού πήρε μέρος σε τουρνουά τένις στο Ντάλας, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στους πληγέντες του τυφώνα Χάρβι.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Νοβίτσκι μίλησε και για το μέλλον του στο ΝΒΑ, τονίζοντας μάλιστα ότι η επερχόμενη σεζόν ίσως να μην είναι η τελευταία του... " Εάν χάσω 30-40 παιχνίδια στη σειρά, τότε προφανώς δεν θα είναι γραφτό να συνεχίσω. Όσο όμως παραμένω υγιής, όπως συνέβη στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, τότε ίσως συνεχίσω για άλλες δύο σεζόν. Θα δούμε πως θα πάει" είπε ο Γερμανός άσος

" Ήταν μακρύ καλοκαίρι. Προσπάθησα πολύ για να προετοιμαστώ, να παραμείνω σε καλή φόρμα. Έκανα καλή δουλειά και ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία και να παίξουμε με τα καινούργια παιδιά. Δεν περιμένω να έχω προβλήματα, αλλά όταν είσαι 39, υποθέτω ότι τα πάντα είναι πιθανά" τόνισε ο Νοβίτσκι, που πρόσθεσε αναφορικά με το νέο ρόλο του στο Ντάλας:

" Δεν έχω ιδέα, πραγματικά, ποιος θα είναι. Προφανώς είναι καλό που θα έχουμε πάλι στο «5» τον Νέρλενς (Νοέλ) λόγω της αθλητικότητάς του. Εχουμε πολλούς ψηλούς πλέον, με τον Τζος (ΜακΡόμπερτς) και τον Τζεφ (Γουίθι). Επίσης, ο Σαλάχ (Μέτζρι) θα θέλει χρόνο και το παιχνίδι γίνεται «χαμηλότερο», οπότε ο Χάρισον (Μπαρνς) θα δει πολλά λεπτά συμμετοχής στο «4»".

News 24/7

24MEDIA NETWORK