Αγώνες δρόμου για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Ο Δήμος Διονύσου μέσω του Οργανισμού Νεολαίας Άθλησης και Πολιτισμού "Θέσπις" σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο "ΤΟ ΟΙΟΝ" και τους εθελοντές της πολιτικής προστασίας διοργανώνουν αγώνες δρόμου για παιδιά, εφήβους και ενήλικες την Κυριακή 31/05 στις 9 το πρωί.

Αγώνες δρόμου για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Ο Δήμος Διονύσου μέσω του Οργανισμού Νεολαίας Άθλησης και Πολιτισμού "Θέσπις" σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο "ΤΟ ΟΙΟΝ" και τους εθελοντές της πολιτικής προστασίας διοργανώνουν αγώνες δρόμου για παιδιά, εφήβους και ενήλικες την Κυριακή 31/05 στις 9 το πρωί (παραμονή του Αγ. Πνεύματος) σε αποστάσεις 500, 1000 και 5000 μέτρων αντίστοιχα, με ελεύθερη συμμετοχή. Όλοι οι δρόμοι θα έχουν αφετηρία και τερματισμό μπροστά από τα νηπιαγωγεία στον Αγ. Στέφανο Πεντζερίδου και Ηρώων Πολυτεχνείου.

Τα παιδιά του δημοτικού θα χωριστούν σε τρείς ηλικιακές ομάδες ( Α'/Β' δημοτικού 500μ, Γ'/Δ' δημοτικού 500μ και Ε'/ΣΤ' δημοτικού 1000μ ). Σε κάθε ηλικιακή ομάδα θα δοθούν μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες και κύπελλα στον πρώτο νικητή και την πρώτη νικήτρια. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα. Η εκδήλωση θα καλυφθεί από γιατρό, ασθενοφόρο και σταθμό Α’ βοηθειών. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στη γραμματεία του αγώνα μισή ώρα πριν την εκκίνηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK