Από ένα δώρο σε 20 διάσημους Βασίληδες του ελληνικού αθλητισμού

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, το Contra.gr εύχεται Χρόνια Πολλά σε 20 εκ των πιο διάσημων Βασίληδων του ελληνικού αθλητισμού και τους κάνει από ένα δώρο για την ονομαστική γιορτή τους.

Από ένα δώρο σε 20 διάσημους Βασίληδες του ελληνικού αθλητισμού

Άγιος Βασίλης δεν έρχεται ούτε από την Καισαρεία ούτε από τη Φινλανδία, όπως πιστεύαμε παιδιά. Γιορτάζει όμως. Μάλιστα όχι όποια κι όποια ημέρα, αλλά την πρώτη κάθε -νέου- έτους. Special day για 20 ανθρώπους του εγχώριου αθλητισμού, χωρίς το διαχωρισμό των νυν από τους πρώην, στους οποίους και επιλέξαμε εκτός από το να πούμε τα "Χρόνια Πολλά" να κάνουμε και από ένα δώρο.

Η σειρά, για την αποφυγή παρεξηγήσεων, είναι αλφαβητική.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

Το δώρο: Μια επετειακή φανέλα του Πανελληνίου με το 11030 - όσοι οι πόντοι που είχε σημειώσει στη σπουδαία καριέρα του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΑΝΙΗΛ

Το δώρο: Μια μαγική σφαίρα. Διότι πάντα έβλεπε μπροστά από την εποχή του. Προφήτη τον φωνάζουν ακόμη και σήμερα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Το δώρο: Ένα χειροποίητο κομπολόι με χάντρες από βασιλικό κεχριμπάρι Βαλτικής. Βασιλομπίλαρος είναι αυτός - Βασίλης εις διπλούν...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ

Το δώρο: Μια ευχετήρια κάρτα για υγεία, δουλειά και... μυαλό. Στοιχεία που έλειψαν από τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Στα 24 του ακόμα έχει μια τεράστια ευκαιρία στον Άρη.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ

Το δώρο: Τη φανέλα με το 10. Γιατί αυτό ακριβώς πρέσβευε στα 15 χρόνια που έπαιζε μπάλα ο Λαρισαίος επιτελικός. Κι ας μην τον ήθελε ο Αλκέτας Παναγούλιας στην Εθνική ομάδα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

Το δώρο: Ένα bespoke κοστούμι, αφού ως νυν πολιτικός και εκπρόσωπος της ΝΔ βγαίνει πολύ συχνά στο γυαλί πλέον.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΡΝΕΤΑΣ

Το δώρο: Ένα εισιτήριο για την Ιταλία. Διότι στα πιο παραγωγικά χρόνια του θα μπορούσε να είχε κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το δώρο: Ένα νεανικό t-shirt, απ' αυτά που προτιμάει τα τελευταία χρόνια, με τη στάμπα της Μάρθας Καραγιάννη!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΚΗΣ

Το δώρο: Ταξιδάκι αναψυχής στην Πορτογαλία. Για να θυμηθεί (σιγά μην έχει ξεχάσει) και να ξανανιώσει ό,τι συνέβη εκείνο το μαγικό καλοκαίρι του 2004. Πέρασαν 12,5 χρόνια ήδη...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΝΕΣ

Το δώρο: Μια καριέρα στο ΝΒΑ! Μην ξεχνάμε πως ήταν ο πρώτος μη ομογενής Έλληνας που έπαιξε σε αμερικάνικο κολέγιο (Κοντέκτικατ).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΠΙΡΙΔΗΣ

Το δώρο: Την "αναδημοσίευση" της απολαυστικής συνέντευξης που παραχώρησε πέρυσι στο Contra.gr.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ

Το δώρο: Το FIFA 17. Για αδερφικές μάχες με τον brother Στέφανο (που ούτως ή άλλως γιόρταζε επίσης τις προηγούμενες ημέρες).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΤΙΝΟΣ

Το δώρο: Ένα καλό ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια με τάπες. Το οποίο τον... έφερε απέναντι στη Χούντα των Συνταγματαρχών και του κόστισε (κατά μεγάλη πιθανότητα) μια σπουδαία καριέρα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Το δώρο: Ένα ταξίδι στο χρόνο παρέα με τον Marty McFly και τον καθηγητή Ντοκ Μπράουν. Μήπως και προλάβει να διορθώσει την απόφασή του ν' ασχοληθεί με την πολιτική.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ

Το δώρο: Μια βάρκα με κουπιά για να μην μείνει ποτέ έξω από το στοιχείο του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Το δώρο: Ένα ελιξήριο νεότητας, γνήσιο, για να μείνει στο μπάσκετ για χρόνια. Προς το παρόν δεν το έχει ανάγκη. Αντέχει και κρίνει αγώνες.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ

Το δώρο: Άλλη μία παρουσία με την Εθνική ομάδα σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε 1,5 χρόνο από σήμερα. Η ιδανική κατάληξη προτού παραδώσει την αρχηγία του αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ

Το δώρο: Μια 6άδα εμφιαλωμένων νερών - όχι του ΟΦΗ. Για να σερβίρει πάσες όπως εκείνη στον Άγγελο Χαριστέα και ατάκες που θα μνημονεύονται εσαεί.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

Το δώρο: Μια μεταγραφή-δανεισμός σε ομάδα δεύτερης ταχύτητας για να γυρίσει πιο "ψημένος" και ώριμος στον Παναθηναϊκό.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ

Το δώρο: Ένα μονταρισμένο DVD με όλες τις (αμέτρητες) ενέργειές του τα χρόνια που χόρευε στο χορτάρι. Ένα DVD μουσειακού χαρακτήρα που θα περάσει από γενιά σε γενιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK