"Αθλητές των ΗΠΑ έκαναν χρήση απαγορευμένων ουσιών στους Ολυμπιακούς"!

Αμερικανικό σκάνδαλο στο Ρίο; Χάκερ εισέβαλαν στην ιστοσελίδα της WADA και υπέκλεψαν "εμπιστευτικά" έγγραφα, βάση των οποίων κατηγορούν 4 Αμερικανίδες για ντοπάρισμα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων! Μεταξύ τους οι αδερφές Γουίλιαμς.

"Αθλητές των ΗΠΑ έκαναν χρήση απαγορευμένων ουσιών στους Ολυμπιακούς"!

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή απέκλεισε όλους τους Ρώσους αθλητές και τις Ρωσίδες αθλήτριες του στίβου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με την κατηγορία πως υπήρχε επιχορηγούμενο κρατικό πρόγραμμα στη Ρωσία που "υποστήριζε" το ντοπάρισμα αθλητών, ίσως όμως να ήρθε η ώρα για την... εκδίκηση των Ρώσων.

Και αυτό γιατί ομάδα από χάκερς παραβίασαν την περιοχή "Confidential" (Απόρρητα) της επίσημης ιστοσελίδας της WADA (παγκόσμιος οργανισμός αντιντόπινγκ) και μέσα από τα έγγραφα που κατάφεραν να υποκλέψουν, κατηγορούν 4 Αμερικανίδες αθλήτριες για χρήση απαγορευμένων ουσιών κατά τη διάρκεια των Αγώνων του Ρίο.

Οι αθλήτριες που βρίσκονται στο στόχαστρο είναι οι αδερφές Σερένα και Βένους Γουίλιαμς, η γυμνάστρια Σιμόνε Μπάιλς (4 χρυσά μετάλλια) και η μπασκετμπολίστρια Έλενα Ντέλε Ντόνε, με τους χάκερς να υποστηρίζουν πως όλες τους δικαιολόγησαν με ιατρικά πιστοποιητικά διάφορες παράνομες ουσίες που βρέθηκαν σε τεστ αντιντόπινγκ που διενεργήθηκαν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μέχρι στιγμής η WADA δεν έχει δώσει κάποια επίσημη απάντηση σε αυτές τις κατηγορίες, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως πίσω από τους χάκερς βρίσκεται ρωσικός δάκτυλος...

Τα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας:

News 24/7

24MEDIA NETWORK