Αυτός είναι ο μάνατζερ-μίδας του αθλητισμού

Ποιο είναι το άθλημα με τα ακριβότερα συμβόλαια στον κόσμο; Όσο κι αν σας κάνει εντύπωση το μπέιζμπολ. Αυτός είναι και ο λόγος που ο πλουσιότερος μάνατζερ στον κόσμο έχει συμβόλαια αξίας 2.19 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Αυτός είναι ο μάνατζερ-μίδας του αθλητισμού

Το καλοκαίρι που μας πέρασε έσπασε το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Πολ Πογκμπά μετακόμισε από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ένα ποσό που αγγίζει τα 109.000.000€.

Φυσικά πλουσιότερος κατά αρκετά εκατομμύρια έγινε ο μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα. Που βρίσκεται στη σχετική λίστα με τους πλουσιότερους εκπροσώπους ο Ραϊόλα; Με το ζόρι μπαίνει στην δεκάδα!

Σύμφωνα με το Forbes στην κορυφή βρίσκεται ο Σκοτ Μπόρας που ασχολείται με το μπέιζμπολ. Τα ενεργά συμβόλαια του έχουν συνολική αξία 2.190.000.000 δολάρια! Αρκετά πιο πίσω στο δεύτερη θέση ο Ζόρζε Μέντες με συμβόλαια 727.000.000 δολαρίων και μετά ακολουθούν οι υπόλοιποι.

Ας δούμε την πρώτη δεκάδα:

1) Σκοτ Μπόρας (μπέιζμπολ)

2) Ζόρζε Μέντες (ποδόσφαιρο)

3) Σαν και Σεθ Λίβινσον (μπέιζμπολ)

4) Κάσεϊ Κλόυς (μπέιζμπολ)

5) Τζεφ Σουάρτζ (μπέιζμπολ)

6) Γκρεγκ Γκένσκε Γκρεγκ Μπρισόν (μπέιζμπολ)

7) Πατ Μπρισόν (χόκεϊ)

8) Τομ Κόντον (αμερικάνικο φούτμπολ)

9) Τζόναθαν Μπαρνέτ (ποδόσφαιρο)

10) Μίνο Ραϊόλα (ποδόσφαιρο)

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε κι εσείς, οι πέντε από τους δέκα ασχολούνται με το μπέιζμπολ, τρεις με το ποδόσφαιρο και από ένας με το αμερικάνικο φούτμπολ και το χόκεϊ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK