Δεν τα κατάφερε η Δημάκη

Η Ντενίζ Δημάκη έμεινε αρκετά πίσω στην κολύμβηση με αποτέλεσμα να βγει εκτός αγώνα στο τρίαθλο στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Δεν τα κατάφερε η Δημάκη

Η Ελληνίδα αθλήτρια έμεινε πίσω στην κολύμβηση και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τις ρίξουν γύρο οι προπορευόμενες αθλήτριες στην ποδηλασία και να βγει εκτός αγώνα.

Για τελικό η Τσόλα

Πολύ καλή παρουσία από την Αθανασία Τσόλα στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο στη συγχρονισμένη κολύμβηση, καθώς κατέλαβε την 7η θέση και βρίσκεται πολύ κοντά στον τελικό του αγωνίσματος, την Τρίτη (16/06, 08:00 ώρα Ελλάδος).

Έτσι, μαζί με το ντουέτο και το ομαδικό, έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε τρεις τελικούς σε μία διοργάνωση. Η 17χρονη Σερραία συγκέντρωσε 81.3000 βαθμούς, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η άλλη Ελληνίδα, η Άννα Μαρία Αλεξανδρή, που εκπροσωπεί την Αυστρία, καθώς συγκέντρωσε 84.2000 βαθμούς και ήταν 5η.

Στην 25η θέση η Στρουμπούλη

Μετά τη συγχρονισμένη κολύμβηση η επόμενη ελληνική συμμετοχή κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (13/6) ήταν αυτή της Δανάης Στρουμπούλη. Η 29χρονη αθλήτρια του Mountain Bike συμμετείχε στο συγκεκριμένο αγώνισμα και τερμάτισε στην 25η θέση.

Στην πρώτη τερμάτισε η Ελβετή Γιολάντα Νεφ και την ακολούθησαν η συμπατριώτισσα της Καθρίν Στίρνεμαν και η Πολωνή Μάγια Βλάτζχοβα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK